Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

Captain America: Občanská válka

Captain America: Občanská válka (2016)

Tento film je mým nejoblíbenějším filmem ze světa MCU a to právem... vidět proti sobě stát Captaina Americu, Iron Mana a jejich týmy tvořené ostatními členy Avengers je úžasný. Každý hrdina si tu stojí za svým, jeden souhlasí s podepsáním Sokovijské smlouvy a druhý zase ne, je tu spouta akce a napětí. Baron Zemo jako hlavní záporák filmu, je skvělý a nebál bych se říct, že je to jedna z nejlepších záporných postav světa MCU, jeho dějová linka tu není ukončená a moc rád bych ho v nějakém filmu ještě viděl. Ten film miluji.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok (2017)

Thora jako postavu jsem nikdy moc rád neměl. Tato arogantní postava mě dost štvala a nepřišla mi zajímavá a bohužel ani jeho předchozí dva sólo filmy mi k srdci nepřirostly, ale Thor: Ragnarok ? Ten film je úžasný úplně ve všem, postavu Thora i jeho představitele Chrise Hemswortha jsem si neuvěřitelně oblíbil. Thor je tu vtipný a konečně využije svůj velký potenciál. Režisér Taika Waititi byl skvělá volba a udělal bych cokoliv proto, aby po tomto filmu dostal i čtvrtý sólo film. Postavy jako Loki, Hulk, Valkyrie... nemám slov... skvělý. Korg se mi jako hláškující chodící skála taky moc líbil a záporáci Surtur a Hela se sice mohli předvést trochu víc, ale na rozdíl od záporáků z jiných filmů opravdu něco dokázali.

Warrior

Warrior (2011)

Tohle byl můj první film s Tomem Hardym, který jsem viděl a ihned jsem věděl, že se mi Tom dostane do top desítky. Warrior je film, který můžete vidět kolikrát chcete a stejně vždy budete brečet. Nechci to nějak natahovat, taky proč jo že? Ve 140 minutách opravdu pochopíte, že rodina je to nejdůležitější co máte.

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Je jedno jestli vám je 15 nebo 70, jména jako Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger nebo Bruce Willis mají fakt zvuk a narvat je všechny do jednoho filmu byl fakt vynikající nápad. Ikdyž příběh byl kapku ohraný, sem tam průměrný, tak díky téhle old týmovce se posouvá na vrchol. Rozhodně ho můžu doporučit.

Hooligans

Hooligans (2005)

Fantastický příběh, který ukazuje, jaká byla situace dříve v Anglii na fotbalových stadionech. Fanoušci Londýnských celků se nikdy moc nemuseli a co se může stát, když na sebe během FA Cupu narazí West Ham United a Millwall? Je to drsný svět o brutalitách, ale naopak i o přátelství a důvěře. Smutný konec nám ukazuje, jestli je opravdu tohle všechno nutné a měli bychom se opravdu zamyslet nad tím, jestli to co jako fanoušci děláme je správné.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Myslím si, že Conjuring jednička je nejlepší a můj nejoblíbenější horor úplně právoplatně. Joo, je to prostě pecka, kdo neviděl nepochopí a kouknout rozhodně musí... Samozřejmě ve více lidech, je to pak větší pecka!