Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ono samozřejmě nejde o to, zda je to lechtivé, nebo pikantní, nebo oplzlé - ono je to blbé a toporné... Stačilo vidět chvíli v naší tívý - okořeněněné nemožně upoceným dabingem našich báječných českých "umělců". Fakt nevím, proč ta jedna hvězda, snad jen, že hodnocení jako Odpad si nechávám na opravdové zločiny proti kultuře a zdravému rozumu... Nechci soudit a urážet, ale musím to říct. Pět hvězd tomuto výpotku může dát jen debil (viz. slovník cizích slov). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky sú prvo triedna zábava v tomto žánre. Vynikajúci extra vtipný nahlaškovaný a super obsadení (Stifler!) príbeh o stredoškolákoch, ktorý uzavrú zmluvu o tom, že po skončení strednej školy, nikoho nebude ťažiť titul panic. American Pie je super zábava, ktorá za doprovodu Punk Rockového soundtracku (Blik 182) a parte trefne obsadených ľudí nuda nehrozí. Steve Stifler: Hoši, co kdyby jste zkusili najít ty svý péra, odstranili ochraný vobaly a použili je? 90% - 5* ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach je "American Pie" klasikou. Je síce pravda, že sa na ten film pozerá zvláštne, keď má človek skoro 30 a uvedomuje si, že prvýkrát to videl možno pred práve 15-timi alebo 17-timi rokmi a bol to film, na ktorý som sa díval ako komediálne zlato. Dnes si myslím, že mnoho gagov stále funguje a sú tu scénky, ktoré sú skutočne parádne a rehocem sa na nich aj po rokoch, no mám pocit, že po viacerých zhliadnutiach to až tak silná klasika úplne nie je. Highlightom sú všetky scénky s Jimovým otcom. Komédia funguje a postavy sú dobré, no nemôžem si pomôcť, no niektoré klišé ma nebrali a súčasne mám pocit, že sú tu aj tie klasické momentky, ktoré vytvárajú umelo drámu, aby si postavy niečo museli uvedomiť a potom sa dostali k cieľu trošku komplikovanejším spôsobom, no stále k tomu, čomu to celý čas smerovalo. Ak mám byť úprimný, tak čo mi v tomto filme asi najviac chýbalo bola chémia medzi niektorými postavami. Kevin a Vicky ju majú dobrú a pozerá sa na nich dobre. Heather s Ozzym sú okey, no mám pocit, že Ozzy ako postava úplne nefunguje a je tu tak trošku do počtu. Jim a Michelle v tomto filme je podľa mňa slabá dvojka. Viem, že to tu bolo viac-menej nasilu a Jim by bol radšej s Nadyou, ale v rámci toho, čo tento film ponúkol medzi nimi, mám pocit, že je to dosť strojené a umelé. A hoci to tak má byť, po rokoch mi to vadí. Najmä, keď už človek videl aj pokračovania. Ale je pravda, tam sa chémia oveľa lepšie vyvinie a ich vzťah bude oveľa krajší. Ako celok to podľa mňa funguje. Nostalgicky a možno aj keď si to človek pozrie prvýkrát. Som spokojný. Dokonca aspoň bod filmu ešte po rokoch dvíham. Hodnotenie: B- ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Klasická komerčná srandička, ktorá na jednej strane síce pomerne presne vystihuje myšlienkové pochody pubertálnej mládeže, no na strane druhej ich prezentuje v tak preexponovanej, nadnesenej a nereálnej forme, že to môže u naivnejších (a mladších) jedincov vyvolať veľmi nepríjemný pocit menejcennosti - dvadsaťroční herci hrajúci osemnásťročných panicov (fakt povzbudivá predstava), jedna nadržaná krásavica strieda druhú a všetko, čo im stačí ku šťastiu, je pár sladučkých slov (ach áno, presne takto to funguje). Navyše, po vete "Vykuř mi ho, krásko!" by nenasledoval milý úsmev a dobrá rada do života, ale opovrhujúca grimasa a kopanec do rozkroku. Určite to neskúšajte! ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

První a také nejlepší díl celé již myslím šestidílné série American Pie. Spousta kultovních scén a kultovních hlášek, myslím, že stačí zmínit Jima a jablečný koláč nebo ,,MCBP,, ;-) Škoda, že se z prciček stala taková dojná kráva a tím pádem šla kvalita každým dílem dolů (viděl jsem 5dílu). Spousta sympatických ,,teen,, lidiček – Seann William Scott (,,stívmajster,,-rozhodně nejlepší postava), Jason Biggs, Shannon Elizabeth (oh naďa), Tara Raid atd. a vlastně také Eugene Levy, který prokázal asi největší věrnost a táhl to s celou sérii nejdál ze všech… ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Internetová adresa pro sledování přenosu z webkamery, kterou Jim (Jason Biggs) emailem posílá svým kamarádům, je "http://128.220.27.192/temp/NadiaVision". IP adresa ve skutečnosti patří Katedře Psychologie Univerzity Johna Hopkinse v Baltimoru. (ČSFD)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama