Reklama

Reklama

Třetí komediální setkání s Vanem Wilderem se odehrává na půdě Coolidge College, kde studovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže kdysi prestižní škola dnes připomíná spíš vojenský cvičák a děkan Reardon, který nenávidí jeho otce, se snaží Vana vyhodit... Oblíbené a úspěšné příběhy Vana Wildera pokračují. Ve třetím filmu Van Wilder (Jonathan Bennett) nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

necisty 

všechny recenze uživatele

Další díl klasické sexy párty. Zatím mi nevadí jako tolikátý díl Prciček. Zde se stále objevují sympatičtí herci a hlavně ty herečky:)! Lépe řečeno k*ndičky, které se nebojí odhalit. Občas nějaká sranda a malinko nechuťáren. Takhle by se dal popsat každý díl a jak říkám, stále mě to baví. V rámci žánru bych řadil mezi ty lepší, ale na Sexy párty 1 to prostě nemá! Co se mi tu vyloženě nelíbilo, že se zde zase objevuje nějaký blbec, co má pěknou holku a co s tím hlavní hrdina udělá?! Kuriosní je, že ho hraje Stifler z nových Prciček. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší generátor náhodných scén. Veľká snaha o zábavu za každú cenu. Bohužiaľ nesmial som sa. Ani herecký film nie je dobre obsadení a hlavná postava (Jonathan Bennett) mi prišiel ako dobrý trapák, ktorého povolanie je syn. Takisto o nejakom aspoň jednoduchom deji sa tu baviť nemôžeme, pretože to sú fakt iba náhodne scény pozliepané dokopy. A udivujú ma tieto "komédie" z USA, ktoré vysokú školu ukazujú ako veľkú party pri ktorej na učenie nie je čas. A ten nápad s tými vojakmi bol tiež na hlavu. Polku som musel popretáčať, pretože sa už nedalo nato pozerať. Proste lacný americký humor v plnej kráse. Podľa mňa zbytočné pokračovanie. Už aj predošlé diely boli veľké prepadáky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, až na ty nahé holky je tohle komedie už opravdu o hovnu, kdy Van Wilder je tu jako borec, který musí něco posrat, aby to pak mohl zase vyžehlit. To schéma už je tak trapné, že to opravdu nemá čím překvapit. Nebaví mě se pořád dívat na to samé, jen s jinými herci. A tohle je přesně ten případ. Navíc je to skoro bez vtipu. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová zábava na večer, plní sexy dívek, nahoty a sexu. Jó sexy dívky jsou fajn, nahota je fajn věc, vážně moc fajn stejně tak jako sex. Navíc hlavní hrdina je sympoš, hlavní hrdinka je sympoška a sexy a asiat a hulič jsou též sympoši. Prostě sympatická oddechovka plná nahoty na večer. 60% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Po pár uvodních minutách jsem nevěděl, co mě čeká. Po asi polovině filmu jsem si říkal, že to bude opět ta samá obehrávaná kostra, jen z jiného prostředí- ale omyl. Závěr filmu mě mile překvapil a jsem rád, že to dopadlo takto :). Jinak samotný děj je uhlazený, některé scény jsou dobré, některé skvělé, takže se na to dobře kouká (možná to je také tím, že zde objevuje hodně nahotin a také very hot Meredith Giangrande). Více než průměrná komedie ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Zhruba v čase 21:55, kdy desátník Hayesová (Kristin Cavallari), rozdává rozkazy studentům, lze v jejich brýlích vidět odraz natáčecího štábu. (masekjc)
  • Ve scéně, kdy Van (Jonathan Bennett) vstoupí do třídy na kurz sexu, se mu změní mezi vstupem a odchodem ze třídy třikrát barva trička. (BisiJoker)

Reklama

Reklama