Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesný příklad toho zbytečného pokračování,které vůbec nemuselo vzniknout. Z původní sestavy nezbyl (skoro) nikdo a humorných situacích je také velmi pomálu. A navíc se to celé jeví spíš jako nějaká trapná lovestory a příběh o převychování rošťáka v hodného kluka. A to mi do této série vůbec nesedí ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle o hodně předčilo moje očekávání. Čekala jsem to, hlavně dějově, o dost horší. Chvílema jsem uvažovala o 40%, ale nakonec dám 55% (hlavně díky hlavní dvojici). Samozřejmě se ve filmu nevyhnete trapným a nechutným scénám, ale to už k prcičkám tak nějak patří. Ideální film, u kterého chcete vypnout. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Totální debilita!! Když jsem se dozvěděl, že vychází na DVD a VHS v pořadí čtvrtý díl prciček, tak jsem si říkal, proč to nešlo do kin, přeci jen předešlé tři díly byli celkem úspěšné. Ale nakonec mi došlo proč to tak je. Tohle je opravdu kravina, která nemá s předešlými prcičkami nic společného. Snad jen Eugena Levyho, který nemá zapotřebí hrát v takovýchto filmech, ale má na mnohem víc. Přiznávám se, že jsem se nudil. Naprosto idiotský scnénář a do toho ještě příšerné herecké výkony. Matt Stifler v podání Tada Hilgenbirnka je sice trošku podobný Seannu Williamsovi Scottovi ale jeho výkon je trapný a bohužel je rádoby vtipný, což se mu nějak nedaří. Film, na který se nechci už nikdy podívat. Film, na který velmi lehce a rychle zapomenu!!! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama