Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluk a holka, kteří jsou nejlepší přátelé, řeší běžné středoškolácké problémy, ale taky nové touhy a rozpačité vzájemné city. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 2000 vyšly Kalhoty v pozoru (2000) pak vyšlo Kluci to taky chtěj... a pořád! (2002) což byly oba filmy o mluvícím penisu co radí svému majiteli jak zasunout v roce 2023 vyšlo tohle co je zhruba o tom samém, ale méně vtipnější jak oba předchozí díly. Tak, že kluk co se mu všichni smějí , že má malý penis a holka s , kterou se nikdo nebaví se spolu baví jednou udeří blesk a mu mluví penis a jí vagína pak se mu  na hudebním vystoupení postaví penis a všichni to natočí a stane se z něho vzor mužů a žen a z ní se stane štětka jelikož jeden kluk co ho má malého rozkecá, že dává každému , aby ona nerozkecala dříve, že ho má malého. Do toho se na něj nalepí jedna holka a ta jeho kámoška po něm jede ta co se na něj nalepila se s ním rozejde jelikož chce toho s tím malým penisem a ten s tím malým penisem chce zase ji do toho ti dva co jim mluví pohlavní orgány  to chtějí vykecat, ale bojí se, že jim nikdo nebude věřit  . Do toho se řeší to, že  otec toho s mluvícím penisem  má problémy v manželství a spí na školním pozemku a jeho matka naopak chytla druhou mízu a nabaluje chlapy na seznamkách.  Občas se zde zadaří a jsou zde vtipné hlášky a scény bohužel takoví Kluci to taky chtěj v té době předvedly daleko více a ukázaly zvrácenější věci tady je to hodně seříznuté tak, že se musíte jen spokojit s tím, že vagína říká , že by chtěla tolik a tolik penisů a penis říká, že chce zasunout.  Na konci ukážou všem , že má ten kluk opravdu malý penis pak je jim ho líto tak ten s tím mluvícím penisem ukáže svého a ta holka s mluvící vagínou ukáže svou mají přednášku o tom, že by se neměli lidé odsuzovat podle toho jestli mají malý penis nebo jakou mají vagínu a všichni se tam začnou vyslékat.      Zabíjí to i stopáž co je zbytečně dlouhá a hned na začátku máte dva homosexuály co se líbají a mají přednášku o tom jaké má výhody píchat s chlapem (Klasika Netflixu nemohl si to prostě odpustit) a hlavní herečka není vůbec pěkná  pak až si rozpustí vlasy vypadá lépe , ale ne o moc .  Jinak návaznost na předchozí dva filmy není žádná nejsou tady ty filmy napsané ani v podobných. 60 procent ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Och môj bože, tak už aj nemci naskočili na vlnu hoven, len aby ich hral Shitflix a produkujú jednu zhovadilosť za druhou. Nezvládam americké filmy zo strednej a prestávam zvládať celkovo filmy zo strednej. Chápem čo chceli povedať, ale to je asi tak všetko. Oceňujem hovoriace penisy a vagíny, len prečo to muselo byť tak nasilu trápne, nevtipné a ako, pozerať to napr. s rodičmi, prepadol by som sa od hanby. Ak má toto vychovávať dnešnú už tak dosť zdegenerovanú mláďeš, tak to mi poser kozy. 1 z 5 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trochu ma prekvapuje, že ešte aj v roku 2023 vznikne film na tému "hovoriace pohlavné orgány", keďže by som čakal, že tomuto už dávno odzvonilo kdesi pred 20 rokmi. Ale OK, dal som tomu šancu, že veď snáď z toho vzíde niečo originálnejšie, aspoň čo sa deju a "dialógov" týka. Bohužiaľ, prekvapenie sa nekonalo, a celý film pôsobil zbytočne vulgárno-úchylne, a koniec koncov plytko. Na hláškach sa akosi nedalo ani zasmiať, a ani dej nebol bohvie čo, aj keď scenár nebol úplne zlý (hoci všetci sme vedeli, ako to celé skončí). Nuž, aspoň 1* za snahu... Ale inak bieda. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie ve stylu Prciček, sice jsem se bál že je to německé, ale ono právě že to bylo od sousedů to bylo opravdu koukatelné. Američani by do toho nacpali samé bukvice  a lezby a jiné šílenosti. Tady to bylo jen čistě okrajově a nic moc se vážně nebere. A postavit film na tom že s někým mluví genitálie bylo vtipný. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Počas sledovaniu filmu som zaspomínal na dneska už „legendárny“ Knallharte Jungs, a na to, že počas tých cirka 20 rokov koľko vecí sa zmenilo. Aktuálny film, podobne ako „predchádzajúce“ dielo, nie je možné brať vážne. Len niektoré časti scenáru majú nejakú vypovedaciu hodnotu (napr. ako môže jedna maličkosť zmeniť pohľad na vás), ale mnohokrát ani tie „zábavné scény“ nie sú dostatočne zábavné. P.S.: Cosima Henman je proste cute a z pokračovania pochopiteľne nesmú chýbať Axel Stein a Diana Amft. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v obci Santanyí (Malorca, Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama