Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patnáctiletý Florian se jednoho rána probudí a zjistí, že jeho peřina se na jednom místě podivně zvedá a navíc tam někdo mluví a má velmi vyhraněné názory na Florianův sexuální život. Netrvá dlouho, aby Florian pochopil, že za všechno může jeho penis, aneb jak sám sebe označil, jeho nový nejlepší přítel. Protože rodiče mu svými infantilními přirovnáními a zmateným pokusem o vysvětlení role jeho lulu pro budoucí život příliš nepomohli, obrátí se nic nechápající Florian na zkušenějšího spolužáka Red Bulla, který se vyzná, přestože jeho vědomosti jsou také poněkud útržkovité. Situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Florián ponoukán svým novým přítelem rozhodne přijít o panictví s krásnou spolužačkou Leoni, atraktivní blondýnkou, se kterou vytváří dvojici v chystané školní hře. Potíž je nejen v tom, že Leoni je poněkud namyšlená, ale také fakt, že chodí s největším školním rváčem Kaiem, který se o ni rozhodně nehodlá dělit. A kdo si nedá pozor a zírá do dívčina výstřihu o chvilku déle, než se mu líbí, ten může počítat s nějakou nepříjemností, počínaje rozházeným učením, konče hlavou vykoupanou v záchodové míse. Florian je však spolužačkou natolik posedlý, že si vůbec nevšímá nejen těchto rizik, ale ani laskavé, ale ne tak atraktivní kamarádky Lisy, která je do něj beznadějně zamilovaná a marně se pokouší upoutat jeho pozornost. Nakonec se sice Florian dostane s Leoni na schůzku, připraven nastudováním všech poloh Kamasutry a několika poučnými telefonáty, ale všechno nakonec dopadne úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

romannet odpad!

všechny recenze uživatele

jednoduse-jedna z nejvetsich kravin co jsem kdy videl, nejen ze heci vubec neumeji hrat, na komedii by se slusilo alespon spetka humoru a to zde opravdu neni. Je mi jasne ze je to tocene pro nactilete do kterych poslednim rokem jeste patrim ale tento film by me neoslovil snad ani v 15 natoz ted. Nelibi se mi tento "humor". ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice se jedna o desnou nemeckou kokotinu, ale ja se u ni vzdy dobre bavim. Sice to nema na pokracovani, ale aspon je tenhle prvni dil min nechutnej. Jinak tady jde v podstate o to samy, co u druhyho dilu a Red Bull tady dava desne vostry lekce. Navic par scen je fakt mega krutejch, treba sw souboj. Proste tak dementni film az je zabavnej. ()

Reklama

Vital 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Holky to chtěj taky a Kluci to chtěj taky,tak jsem zavrh německé komedie,pak jsem viděl v půjčovně Kalhoty v pozoru,a myslel jsem,že by to mohlo být dobrý...ovšem jsem se parádně seknul.Dívat se na kluka,který se ráno probudí,a začne na něj mluvit jeho "malý kámoš" navíc,on nesměl panic,a ten "jeho" takový stupidní hlášky?! Fakt blbost,neviděl jsem to asi 2 roky,ale vim,že bych to nikomu nedoporučil.Jestli to někdo někde uvidíte,tak to nechte tam,kde jste to viděli,malá rada. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Já měl jako nezkušený zahrádkář za to, že kompost začne nelibě zavánět až po jeho založení. A vida, změna. Takový nenápadný předvoj fekálního průvodu jménem Kluci to chtěj taky s téměř totožným obsazením a totožným ústředním motivem. Jenže tady se ku štěstí divákovu a jeho žaludku taktéž ještě drželi osvědčené metody kopíráku a snaha autorů vedla směrem k vyrovnání Prcičkovské série, nikoliv k jejímu trumfnutí. Scény žádající si kynedril jsou tady ještě nahrazeny klasickými konverzačními obraty a ono téma věčného zlatého grálu v podobě slůvka „SEX“ má s podobným záměrem amerických kolegů i cosi společného. Rozhodně to není scénář, který nemá čím moc zaujmout a těch pár vtipných momentů si musí divák pracně najít. Ta kopiráž linky Prciček je jasně patrná i ve výběru postav. Věčně nadrženej „Red Bull“ Axel Stein, je totožnou variantou Stiflera, stejně tak jako nezkušený a naivní týpek Florian v podání Tobiase Schenkea, který nemá daleko k Jimovi. Dokonce i tah s rodiči v roli rádců není žádnej originál a tudíž ve srovnání jasně prohrává. Podívejte, co je divného na pokecu s Vilíkem? Všechno? No, tak tohle je teda divnej film. Kdyby měl Marc Rothemund vlastní mozek, mohl by společně se scenáristou ty dialogy vylepšit a místo téhle zácpové křeče by se mohl vyšplhat až kupříkladu na 2 hvězdičky. Takhle je to stěží jedna jediná, osamělá a upracovaná. Jenže pořád lepší nuda než pozvracená pohovka, kterou je tak šíleně těžký vyčistit ne? ()

honzic odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu kravina od samého počátku, ani jsem se na to nedokoukal do konce, neb se to nedalo. Prostě jeden buran s tlustým klukem, jemuž teče mléko po bradě a učí toho IQáče sexu, to je na mne moc, navíc český dabing je ještě otřesný k tomu. Ani pěkné holky se nekonají, tak to pak už nevím, za co vůbec nějaký bod dát. Hodnocení: 5 % ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v německém městě Augsburg, a to od 19. července do 14. září 1999. (GASTON73)

Reklama

Reklama