Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovská komedie plná narážek na sex. Jasně, fekální humor je to, co má diváka pobavit. Vtom se tu sice tolik netlačí na pilu, jako u podobných snímků, přesto se tu několik nechutností objeví. Zábavnost pokleslá, nevtipná, slabá. Snímek sjíždějící na vlně 'American Pie' zůstal na půli cesty. Kdyby se těch nechutností tvůrci vyvarovali, mohl by vzniknout příjemnější snímek s kapkou romantismu. Takhle je to velice slabé. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Z Beckerovho filmu mám viac-menej zmiešané pocity, ale vzhľadom na to, že dnes vznikajú mnohé teenagerské fekálnosti, ktoré obsahujú viacej trápnosti ako skutočného humoru som sa rozhodol jemne prižmúriť oko. Ono to vlaste vôbec nie je až tak tragické. Teda, ak si odpočítam nejaké tie scény so zvieracími telesnými tekutinami, bolo to pre mňa aj stráviteľne nechutné. Samotný film je vcelku zábavný po celú stopáž, škoda niekoľkých absolútne zbytočných scén a trápnych fórov, celkovo však prevládajú tie relatívne vydarené vtipy. K tomu, že celé je to jedno veľké klišé a herci sú až na výnimku doslova príšerní sa na záver radšej vyjadrovať nebudem. Suma sumárum - 2 a 1/2* ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stále koukatelná teen komedie s Tarau Reid, která je kočka a Ryan Reynoldsem, který je pro roli jako stvořený. Ještě celkem dost obstojných vtípků, které v zápětí srážejí ty dost fekální. Celkově slabě podprůměrná komedie, která si díky hlavním hercům a několika zdařilým vtípkům drží 3 ***. 45 % ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Mmm, to je ale chutná náplň." O fekální a uchylnej humor neni nouze, ale nějaký scény mě fakt dostaly. Celkově jde samozřejmě o blbinu pro náctiletý s předvídatelnym koncem. Potěšilo mě cameo (tehdy ještě neznámýho) Simona Helberga alias Wolowitze z Big Bang Theory. Ryan Reynolds klasicky sympatickej výkon, ale jsem rád, že si v poslední době vybírá lepší role. Nejlepší byl ale stejně pes Kolos:) Škoda, že si slušně nasazený tempo ze začátku nedokázal snímek udržet aspoň většinu stopáže a že dabing za moc nestál, takhle jen tři slabší hvězdy. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama