Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

22. 3. 2008, 20.00h - Nova vysílá návod na krocení krokodýlů a Prima kontruje nanicovatým Panicem. Věru těžkému ataku musí odolávat tento večer psýcha českého televizního diváka. Dal jsem přednost Macháčkovu opusu, abych si zas jednou s chutí mohl od plic zanadávat na upadající úroveň české kinematografie. O filmu samotném se netřeba rozepisovat, to už zde obstarala řada jiných, pár slov už jen k Šárce Vaňkové - herečka je to asi jako zpěvačka, v Panicovi (na rozdíl od jednoho strašidelného klipu) alespoň nechala ta svoje větrolamná ušiska povětšinou zakrytá vlasy. A k tomu ustavičnému, otravnému měření prsíček - kde nic není, ani tři pubertální kašpaři nic neberou! ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Film, kde nefunguje skoro nic, je tak doočíbijící jak to je všechno udělané na efekt, od pohledných "hereček" (šeredky nejsou), stupidních dialogů, epizodních rolí "hvězd" (Bouček, Aichmajerová), debilního scénáře, hereckého výkonu Šárky Vaňkové a závěrečného vyvrcholení. Ale jednou jsem se zasmál, tak teda 1*. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Než jsem film viděl, tak jsem si nejdřív přečet všechny komentáře a čekal jsem to nejhorší. Dokonce jsem se těšil, jak si tento film vychutnám a napíšu, jaká to byla hrozná sračka. Takže k filmu jsem se vybavil flaškou vodky a zhlédnul ho. Možná to bylo tou vodkou, ale já nemůžu ani omylem říct, že by si zasloužil hodit do odpadu. Pro mě to byl takovej lehce podprůměrnej film. Hlavně ho srážely ty animovaný sekvence (nejspíš okopírovaný z básníků) a pak výkon Libora "dementa" Boučka v jeho miniroli (ten svuj nejlepší výkon předvedl zde, když se rozjel s traktorem tak razantně, až jeho slovenský kolega z traktoru slítnul a namlátil si kokos). Tahle scéna tam byla úplně navíc a byl to snad jedinej okamžik, kdy jsem měl chuť vypnout televizi. Na druhou stranu, když třeba ten jeden týpek jel v autobuse plnym důchodců na prázdniny, tak mi ho bylo opravdu líto, atd... atd... update 22.3.2008: No prostě pod vlivem jsem tomu dal 3 hvězdičky, ale musel jsem tenkrát bejt fakt hodně vožralej. V mojí alkoholem lehce poznamenaný paměti mi film utkvěl jako docela zábavnej. Dneska, téměř za střízliva (měl jsem jenom 2 Budvárky), mi to připadalo spíš na hovno a uprostřed jsem to přepnul na Něco na té Mary je. Přesto jsem se i tak něčemu zasmál. Takže po flašce vodky ***, za střízliva * - svoje hodnocení měnim na 2 hvězdičky a dodávám, že pokud do sebe nalejete flašku vodky, tak se možná budete bavit. ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::: Dlouho jsem hledal film, u které bych tohle slovo použil, jelikož ho nemám rád, hlavně u lidí, co ho moc použivají. Ale já ho teď také použiji, jelikož tady se náramně hodí. Takže jdem na to: TRAPNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!! A to nemluvím o Michalu Hruškovi, který je debilní jen jak to jde !!! To bych mohl bý už i já hercem !! :::::::::::::::::::::::::::::: ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No nevím jak panic,ale tenhle film je zcela evidentně na nic.Jediné co jsem od toho čekal byl vtip,jediné čeho se mě nedostalo byl vtip.Zato se Vám dostane v míře vrchovaté product placementu, kolik jen bude chtít, zejména ten na koupelny rabak, je jak ze snu.Ještě že se tam objevil Libor Bouček, ten mě pořádně probral ze snění.No nepopírám, že Šárka Vaňková je krásná mladá dívka,ale myslím , že herečka z ní nebude. Navíc těm klaunům ve filmu by v realném životě nedala ani zoufalá osmedesátka, natož Šárka Vanková:).Ale neva hlavně že máme třetí řady Superstar, může pak alespoň být druhý díl Panice.Děti hladoví v africe a sponozři platí panice. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)
  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama