Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Hrozně mi na tom filmu vadí, že tam pořád někdo zvrací nebo se dějí jiné podivnosti s tělesnými tekutinami, protože jinak se z toho mohla vyklubat vážně slušná teenagerská řachanda. Zápletka o tom, že banda geeků bojuje s bandou pařanů je správně švihlá a spousta fórů je vyloženě ultimátních. Ať už je to "tekutina života" letící přes pokoj ve zpomaleném záběru, kradení takřka posvátné Základní desky nebo jedna z mnoha parodií. U mě vede Copollova Apokalypsa s hláškou: "Miluju vůni koziček po ránu", ale pozadu nezůstává ani svádění ala Star Trek, bitka s Davem Maulem, goldfingerovská centrála geeků nebo ruská ruleta z Lovce Jelenů (i když u týhle scény se mi solidně zvedal kufr a lidé slabšími žaludky by jí nemuseli rozdýchat). Navíc mě vždycky dostávaly ty zidealizovaný americký vejšky se spoustou sexuchtivejch, většinou polonahejch krasavic, kde se objeví jenom ta jedna chytrá, do který se zabouchne hlavní hrdina. Úchylka na ovce jest pouhou třešničkou na dortu. Čtyřku ani pětku jsem neviděl a napravovat to neplánuju, ale šestka je ideální snímek třeba na pařbu s kámošema. Bééé. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl amerického koláče mi nepřišel příliš povedený. Sice se zde vracejí skoro všechny hlavní postavy z Nahé míle, ale už to nemá takovou šťávu. Je sice pravda, že tolik odhalených děvčat, se jen tak nevidí, ale stejně to film nijak zvlášť nezachraňuje. A co se týče humoru, tak se taky rapidně ubralo. Škoda, škoda... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama