Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolal takový pocit, jako když bych si otevřel skříňku a zní by na mě vyskočila nějaká oživlá mrtvola. Šok. Spolek Beta je spolek prasat, kteří mají smysl pro humor stejně takový jako parta kluků z cikánského ghetta uprostřed Bukureště. Každopádně na druhou stranu uznávám, že takové komedie jsou občas potřeba. Něco neinteligentního, u čeho se dá dát pívo, pívo, pívo, zasmát se a pak jít spát. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

see_sawandrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skládačka těch nejpitomějších stereotypů obohacená o velmi zvrácený pohled na morální hodnoty. Každý vzorný student je snobský šprt, každá dívka se chová jako šlapka a každý cool chlap chlastá jako prase, ačkoli se chová elitářsky jako král hazingu. Kdyby film nebyl tak infantilně neškodný, snad bych se ho i začal bát. 0% ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama