Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku dost opruz. Kozy zadny, kalby zadny, nezajimavy debilove v hlavnich rolich. A navic i pres tech par vtipu se to celkem tahne. Nastesti hodne zachranuje druha pulka, kdy dojde konecne na Nahou mily, z ktery by se ale dalo vytezit vic, sice paradni prehlidka koz a zadku, bohuzel obcas i chlapskejch, ale cely sfoukly trosku rychle, s minimem spomalovacek na kozy. Nastesti ale od tyhle chvile zacne slusna jizda a do konce uz to je jen jedna velka kalba. Nema to sice tak super nechutny momenty jak nasledujici dily, ale oproti nim taky minimum odhalenejch zenskejch a min vtipku. Slabsi 3*. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ako vôbec hodnotiť takéto niečo? Už len samotné číslo 5 napovie, že už ideme len ryžovať na značke "American Pie". Ale čuduj sa svete zaznamenal som posun či skôr návrat späť k starším dielom, lebo ten predchádzajúci bol naozaj hrozný. Nebudem tu opisovať chyby, pretože to vzhľadom na žánrové zaradenie do teenegerských komédii made by USA musí byť každému jasné. Tak prejdem k pozitívam hneď a tými sú očakávateľne sporo odeté ak ich tak možno vôbec nazvať "dámy" a ešte aj príjemné prekvapenie v podobe trpasličích mužíkov a ženičiek. Je mi ľúto toto sa proste ani žánrovo nedá hodnotiť, ale možno som naozaj zaujatý voči podobným sprostostiam, ale svedomie mi proste nedovolí ísť na viac ako 1,5*, keď si predstavím koľko super filmov u mňa podostávalo dve či tri hviezdy. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kozy, nudistický běh, soutěž v tvrdosti erekce, liliputi a kozy liliputek.. K leštění ebonitové tyče lépe poslouží pornostránky na netu a k zasmání tísícovky jiných filmů - jednoduše řečeno, zbytečné jak apendix. Tvůrci Nahé míle by si měli projít míli zelenou a s jen decentně navlhčenou houbičkou na hlavě udělat hačí do svítícího křesílka.. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Naked mile beru jako předfilm k Beta House. Seznámíme se s partou kolem mladého Erika Stifflera, která si jede udělat zkušenost na slavný závod nahých studentů na univerzitě. Ze starých veteránů zůstal pouze Eugene Levy, ale klube se z něj pěknej čípek. Závěrečná párty je satisfakcí pro ty, jež vydrželi nudný začátek. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdysi populární a proklatě „inovační“ série Prciček se proměnila ve velice nehezký tvar, kterému tempo udávají páry umělých prsou. Zbytek je rána doslova morová, která nemá s příběhem pranic společného, což je minimálně škoda. Z tohohle tématu/žánru se dá totiž stále výživně těžit, ale tvůrci se rozhodli pro nesympatické hrdiny a spoustu ubohého humoru, který hodně cucá z prstu. Prcičky s pořadovým číslem 4 byly průšvih, šestka šla „kvalitativně“ kapánek nahoru, a pro pětku je to něco mezi tím.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama