Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

902 10 

všechny recenze uživatele

po ultranudnych holkach prichazi nasi zapadni plavovlasi kamosi s neprimym pokracovanim, kde vsadili na fekalni humor a mluvici penis, takze vysledkem je kupodivu docela prijemna komedie se sympatickymi hereckymi vykony. fakt je, ze nektere casti filmu vyzaduji snizeni mozkoveho vykonu, to by ale nemel byt takovy problem. pokud mate radi american pie - zkuste to. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Obsadit do hlavní role v puberťácký komedii ohavně uhratýho, upocenýho a vůbec slizkýho týpka a do role jeho kámoše ještě slizčího, upocenějšího a odpornějšího tlusťocha, můžou fakt jen Němci.. :-) ten film je skutečně úděsnej.. zabte mě, ale já se chvílema smál.. jdu se hanbou zahrabat.. :-) P.S. min. 1,5 hvězdičky je za Dianu Amft, na kterou se dá koukat i s vypnutým zvukem.. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna velká sebedestrukční masturbace! Kdo to vlastně přišel na nápad točit fekální komedie? Dvojka Peter a Bobby Farellyovi? No ať to byl, kdo to byl, víka záchodků roztančil v svižném rytmu flatulujících pozadí. Otázkou ale zůstává, jestli tohle stačí? Stačí si párkrát uprdnout, pozvracet psího mazlíčka, nebo se probudit vedle gumové panny? K uspokojení těch nejzákladnějších reakcí člověka na tyhle podněty, samozřejmě narážející na sex a praktiky s tím spojené, to možná u teenage generace zabere. Jo, ale vyrazit s tím na obrazovky či na plátna kin? To už je možná trochu silná ejakulace pomatených smyslů. Tady se vlastně jedná o klona jiného německého narážkonasexobijáku Holky to chtěj taky z roku 2001, s tím rozdílem, že tady je všechno dovedeno do absurdního extrému. Tehdy se ještě všechno drželo v jakémsi podivně vyváženém a leckdy i vtipném spojení stěžejních momentů, kdežto tady už to smrdí levotou (dá se říct doslovně smrdí). Ten klučina Tobias Schenke, který vede rozsáhlé genitální dialogy sice do děje zapadl svou naivitou, ovšem jak lze něco kvitovat, když jako film tohle celé stojí za prd (tohle je konstatování, žádný úryvek ze scénáře). Granz Henman by mohl zkusit spíš vykládat klukům na zastávce autobusu prasárničky, než aby se pouštěl k tomutéž v celoevropském měřítku. Jo, tohle je ve filmové hantýrce odpad a pořádně ucpanej odpad. Tak ucpanej, že ho ani benevolence diváka v podobě jakéhosi pomyslného zvonu nedokáže prošťouchnout. (I když popravdě, téma na malý amatérský film pro pobavení kamarádů, to by se použít dalo. Kdyby to tak zůstalo, klíďo bych jednu hvězdičku za snahu dal.). ()

Anderas odpad!

všechny recenze uživatele

Mrtvolně zapáchající žumpa se projednou zase otevřela a vylila se z ní směsice nejroztodivnějších exkrementů, výkalů, hoven a sraček a to vše řádně zředěno kysele páchnoucí močí. V celé takto výbušné atmosféře pak stačí jen škrtnout sirkou a všechno letí zpatky tam, odkud to kdysi dávno vylezlo, totiž do prdele. ()

venca163 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že na tuhle zhovadilost jsme šli se spolužákami a spolužačkami do kina. Jakože bude fakt super jít na komedii plnou sexu. Trapností jsem se propadal už tehdy. Míra sexuálního vzrušení byla asi stejná, jako když jsem sledoval Kolotoč s Pavlem Poulíčkem. Jestli jsem si to splet s Holky to chtěj taky 2 a omylem tady sepsouvám toto tak tyvole sory. Pět procent proto, že ještě pořád existuje film Panic je nanic. (5%) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama