Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Vsadit na pokračování s postavami z minulého dílu nebylo zrovna dvakrát šťastné. Hlavně co se týče Erika - když už nevěděli scénáristi co by, udělali z jeho holky blbku, která jen tak z ničeho nic uteče s někým jiným. A je hotovo - přichází čas vejšky, kde se jen paří, paří a ke konci i soutěží. Dominuje nahota, zvratky a v jenom případě i koňský výměšek. Už hodně zoufalá snaha těžit ze série. Nebýt anti-intelektuál, asi bych to nezvládl. Takhle jsem jen koukal, koukal, jednou se křečovitě zasmál a to by bylo vše. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Uj, bisťtu. To už je na svete aj šestka? - som si povedal a ako správny trasher som sa na ňu vrhol. Amíci sa s tým teda moc neserú :) Beta House je kvalitatívne niekde na úrovni predchádzajúceho Naked Mile - takže nič moc, ale na druhú stranu sa im nepodarilo podliesť ani absloútne dno (Band Camp). Na tejto sérií oceňujem jeden fakt - na nič sa nehrá a ide na vec hneď od začiatku (čo tam po nejakom deji - jediná vec, pre ktorú to niekto pozerá, sú predsa nahotinky - ovalil ma závan ranných 80.rokov a pripadal som si, ako keby som znova pozeral Porky´s. Btw - film sa nechal inšpirovať ešte jednou klasikou a to je prvý diel Šprtej série - aj keď tu je to trošku naruby). Krásne trojhviezdičkové hodnotenie len z nostalgie, pretože tento humor už ide trošku mimo mňa (to som už fakt taký starý alebo pripadalo to neustále recyklovanie miliónkrát vyvrhnutých vtipov trapné aj niekomu inému?). Na rozdiel od predchádzajúceho dielu mi ale v hlave utkveli štyri momenty - úvodná DP akcia (som veľmi rád, že sme sa dopracvoali už aj k niečomu drsnejšiemu :), celkom zábavný cumshot (ako inak :), závody v pití piva/blití a ruská ruleta. A to rozhodne nie je málo :) ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno