Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle o hodně předčilo moje očekávání. Čekala jsem to, hlavně dějově, o dost horší. Chvílema jsem uvažovala o 40%, ale nakonec dám 55% (hlavně díky hlavní dvojici). Samozřejmě se ve filmu nevyhnete trapným a nechutným scénám, ale to už k prcičkám tak nějak patří. Ideální film, u kterého chcete vypnout. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak malé hodnocení, Band Camp je jen jiný film, než první tři díly prciček, ale podle mého na stejné úrovni.. Zasazení prostředí do hudebního tábora je skvělou myšlenkou autorů, vždyť odkazy na různé příhody se objevují už od začátku. Navíc se tenhle díl netočí opět jen kolem sexu, je tu i (do určité míry :) morální poučení a hlavně A. Kebbel to hrozně sluší :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První prcičky, který vlastně nejsou prcičky. Jenom si propůjčili značku, jedno příjmení a příběh tvůrci nahodili do tábora, kde se tehdy odehrávala jedna nezapomenutelná scéna s flétnou. Uznávám ale, že to bylo docela v pohodě. Žádná pecka, ale sympatičtí herci dodali fajnové atmosféře, která neurazila, nenaštvala, nepřekvapila. Prostě film, u kterého si odpočinout je to nejlepší, co člověk může udělat. ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa priživuje na dnes už kultovom statuse Prcičkovskej trilógie. Do popredia sa tentokrát dostáva Stiflerov mladší brat Matt - stvárnení Tadom Hilgenbrinkom - ten zhodou okolností využíva celkom bohatý repertuár grimás a úškľabkov, ktoré nenápadne pripomínajú Seana W. Scotta. Ďalším spojovacím článkom tohto dielu je Jimov otec v podaní excelentného Eugenea Levyho. Síce tu nedostáva dostatočný priestor a jeho mentorstvo tu akosi nefunguje, ale bol príjemným osviežením celého dielu. A v neposlednom rade to bola Arielle Kebbel, ktorá v úlohe Elyse excelovala či už svojou roztomilosťou, prirodzenosťou alebo krásou. Band Camp je video film, ktorý sa nehrá na niečo viacej. To jediné mu slúži k dobru a zachraňuje od úplného zabudnutia. Aj keď sa jedná o všedných príbeh, bez výrazných miest, a bez výraznejšieho prispenia do celej série - je to film, ktorého prvú hodinu si náramne užívam a tú druhú poctivo pretrpím. Z celej prcičkovskej série môj osobný guilty pleasure. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • Tad Hilgenbrink (Matt Stifler) ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, skutečně odhalil úplně vše. Své herecké kolegyně o tom předem neinformoval. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové. (HappySmile)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama