Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo ma na týchto prcičkách absolútne vytáča? Je to hlavným hrdinom, Stiflerov brat a jeho predstaviteľ je strašne trápny, tentoraz ani jedna scéna nevyzerá na zasmiatie. Prci, prci, prcičky boli skvelou oddychovkov, štvorkou sa respektívne začína nová nevydarená séria, ktorá s inými predchodcami nemá nič spoločné. Neskutočne trápne a neoriginálne. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

A jednou na hudebním táboře jsem si strčila flétnu do p...! Tento díl se od původních Prciček ještě ani tolik nevzdaluje, najdeme zde mimo klasického Jimova táty také Šerminátora, Stiflerův mladší brácha je taky "reálný" a tématika hudebního tábora je nám přece jen blízká. Ale asi jsem od toho čekal větší "hudební" peklo, o kterém nám flétnistka už v jedničce povídala. Vždyť se tam za celou hoďku a půl skoro nic nestalo. Z celého vzájemného soutěžení, když už je na tom film postavený, což je také kravina, je vidět jen pár záběrů. Soutěž celou škrtnout a vymyslet něco lepšího. Co je ale největší průser a to fakt nemůžu "Prcičkám" odpustit, že jsem se skoro ani nezasmál, jinak bych tomu klidně buchnul 4. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nechápu drobet tohle hodnocení co se tu čtvrtý díl dočkal. Tábor není zase tak špatný, já se docela i bavil i bez Stiflera, kterého známe z prvních třech dílů, jeho brácha si s ním moc nezadá a blbne možná ještě víc jak on. Rozhodně se nám postaral o parádní teenegerovskou zábavu a já tomuto dílu dávám 55%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Arielle Kebbel a Stiflerův mladší brácha taky není špatnej, odkazy na původní trilogii (Jimův táta, starší brácha Steve Stifler, Šerminátor), hlášky a některé hodně vtipné scény -přezevšechno slabší příběh, zápletka (i když všichni víme, že o to až tak nejde), hlavně soutěže (hudební souboje) byly dost slabé, menší kadence smrtelných hlášek (u trojky jsem se nasmál daleko víc)/// V době kdy už vyšel šestý díl se mi teprve teď podařilo zhlédnout tento čtvrtý. Z teen komedií jsem už pomalu vyrostl, nebo alepoň ta doba není daleko, ale pořád to je můj oblíbený žánr a Prcičkovská série je asi moje nejoblíbenjěší. Čtvrtý díl je sice slabší, ale naštěstí si pořád zachovává atmosféru původních dílů. Je škoda, že se musíme obejít bez původní sestavy, ale Stývův mladší bratr (přesněji Tad Hilgenbrink) tuto obsenci skoro 100procentně zachraňuje. Je opravdu dobrej a svoje ksichty dokáže prodat. Nejvíc mě ovšem zaujala Arielle, která je tak sladká a hezoučká, až to možný není. Trošku mi připomíná Menu Suvari z jedničky. No každopádně radost pohledět. Eugene Levy je taková stálice a opět bude rozdávat svoje moudra.No a scénky s kamerama, s nápojema apd. dokážou dobře pobavil. Já jsem tedy spokojenej./// Celkem 66%/// ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama