Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je filmy, který se stal průkopníkem teenagerských komedií. Bylo zde několik pokůsu, natočit podobnou komedii, dokonce i u nás něco podobného vzniklo a to v podobě Rafťáků a Snowboarďáku. Avšak bez jakéhokoliv úspěchu. Tento film podle mně zůstane nepřekonaný. Je to opravdu povedený a v roce 1999 to byl hit a není ani divu. Je to něco originálního. Velmi vtipné, například scéna s Finchem na školních záchodcích byla tak vtipná, že jsem se smál i nahlas. Ale takovýchto scén je zde více. Výborné hlášky ( " MCBP " ) . Dále také špičkově obsazené mladými a sympatickými herci. V čele s Jasonem Biggsem až po excelentního Eugena Levyho, který podal velmi dobrý výkon v roli otce. Dále také byl skvělý Seann William Scott. Jedna z těch lepších komedií a taky by mně zajímalo, kdo a kde vzal ten český název pro film!! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý diel prcičkovskej superságy, ktorá je nezabudnuteľná. American Pie bola prvá komédia o tom, ako prísť o panictvo a jedným slovom by sa dalo povedať že je skvelá. Proste skvelé hlášky a skvelí ľudia. Rozhodne najlepší diel zo všetkých. Nezabudnuteľný zdržanlivý Jim a jeho partička končia strednú a majú z toho veku traumy. Pre mňa týmto filmom začína symbol mladosti a hlášky ma sprevádzali celým študijným životom. Na žiadnu teenagerskú komédiu sa nepozriem radšej. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě je to jen jeden z mnoha nechutných a nechutně humorných absolutním záchodovým humorem oplývajících filmů. Blbost o ztrátě panictví po americku, která bohužel staví na konfrontaci dvou základních nejjednoduších součástí vulgárního vtipu: záchodu a jeho obsahu. Inteligentní ani zábavný humor se tu nedá najít, spíš jen zhnusení a odpor. Většinou taky nedůvěra a mnohdy i vztek (vztek z toho, jak vůbec může autor divákovi předložit něco takovýho). Bohužel kvůli Americkýmu koláči vznikl v mnoha zemích fenomén teeny komedií o podstatě hovna (Erasmus, Snoubordéři atp.) a já upřímně doufám, že už to odeznělo. (2006) Tenhle styl humoru jsem nikdy nesnesl, a to ani v patnácti, kdy šel tenhle šmejd do kin. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl má oproti dalším pokračováním ještě relativně solidní úroveň a pár scén je skutečně vtipných. Dějově se samozřejmě jedná o naprostý žánrový standard. Postavy jsou ploché a předvídatelné a sled scén je jedno velké klišé. Přesto se to díky relativně krátké stopáži dá v klidu přežít. Vodu příjemně čeří Sean Williams Scott se svými výtečnými hláškami. Na druhé straně mně velice zaujala Tara Reid a Mena Suvari. Žádná bomba to není, ale v rámci žánru se jedná o relativně solidní projekt. Další díly jsou už víceménně zbytečné. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u kterého se rozcházím s většinou svých oblíbenců. Mně se to totiž líbilo. Ono totiž přes řeči o zasunutí a tak dále totiž nakonec stejně vítězí láska, tak co, romantika není jen vznešené hledění do očí. Je ovšem třeba pochopit, že v době uvedení filmu jsem procházel stejným obdobím jako jeho hrdinové a i já jsem nakonec našel dívku svého srdce. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Existují dvě verze scény, v níž Jim (Jason Biggs) souloží s jablečným koláčem. V původní kino verzi souloží vestoje u kuchyňské linky, zatímco v necenzurované verzi, která vyšla na DVD, souloží vleže na baru v kuchyni. (Kulmon)
  • Keď Oz (Chris Klein) prvý krát spieva, môžeme si nad ním všimnúť mikrofón. (ShortyIC)
  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama