Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak pracujúci v Expresnej zásielke sa pokúruje s Yamakasi lebo musí vrátiť lóve otrlému šikmáčovi s mexikánskou gorilou po boku. No proste to by jeden nevymyslel. Ale zas nebolo to až také zlé. Bavilo to, nenudilo a človek sa vždy rád pozrie na parkur a na tých bláznov, kde všade dokážu doskočiť a nezabiť sa pri tom. Čiže slušné B-čko vhodné na oddych. 3 z 5 ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ja, ktery nerad chodim po tme ze schodu, je parkour jako z jine planety. Tuto modni zalezitost jsem uz nekolikrat videl v ruznych shotech a musim rict, ze se na to vzdy rad mrknu. Onen parkour je vlastne, dost mozna jediny duvod (pokud nejsi teenager a neobdivujes nekoho z hercu..., ja neznam nikoho...), proc film videt. Ve filmu je ho nastesti dost a natoceno to je velice dobre a svizne, radost pohledet. Film sam o sobe je jinak typicke becko, kterych v USA za rok natoci nekolik vagonu. Tento je alespon v necem originalni. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama