Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

merigieren 

všechny recenze uživatele

má to pár logických mušek, třeba skákající popelnice za hranicí školy. Ale jinak je to docela nápadité a vtipné. Učitel vidí duchy, nakonec si najde školu kde je může učit a dovést k závěrečné zkoušce. Přitom se zamiluje a tak. Ke konci trochu ztrácí dech, zábavu vysřídá spíš vysvětlování, ale i tak je to hezký... ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se kdy budu dívat na španělský film, který bude takhle dobrý. Velmi dobrá komedie s trochou romantiky a duchovna vhodná pro celou rodinu, protože není žádným hororem. Navíc film dobře odráží současnost a řídí se již zavedenými zvyklostmi. Opravdu dobře jsem se bavil a o to jsem to vůbec nečekal. Palec nahoru a 75% k tomu. ()

Reklama

qwentin 

všechny recenze uživatele

Přežil jsem první minutu. Po ní jsem chtěl film vypnout,ale vydržel jsem a hele...celkem to šlo. Každopádně to není žádné veledílo, které má skvělou kameru, scénář a režii, ale pokud od toho nic moc nečekáte ( je to komedie pro děti, tak kdo by od toho měl něco čekat?), Tak si příjemně ukrátíte volnou chvilku a ještě se v ní i celkem pobavíte. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Student, co zemřel když byl na mol a to mu zůstalo i do světa duchů, těhotná studentka a další, kteří uvízli ve světě živých. A může jim pomoci pouze lehce labilní učitel Modesto. Tohle je duchařská komedie jak má být, takového moderního střihu :-) Přitom dojem z filmu vylepšuje několik španělských hudebních pecek. Je to prostě vtipný! ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že bych se královsky bavila, ale k zahození to rozhodně nebylo. V tomto případě budou mé darované dvě hvězdičky moc hezké. Nic mi tam vyloženě nevadilo. Nedospělý humor, plno hloupých scének, nic extra originálního, žádné efekty (a když píši žádné, myslím tím opravdu žádné), herci se nijak nepředvedli, i když alespoň se na ně hezky koukalo. Mám dojem, že už to tu mockrát bylo a daleko lépe zpracované. Proto tak nízké hodnocení ... ale jak říkám - nic mi na tom vyloženě nevadilo a za pár let, až nebudu vědět co, se na to klidně podívám znovu, ničím mě to neurazilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama