Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Komedie ze španělské režie,která se snaží o originalitu.Bohužel nic originálního se zde neděje.Navíc filmu moc nepomáhá ani nesympatické chování.Za plus považuji,že se občas usmějete a stěží film dosahuje komediálního žánru.Opět ale musím použít slovo -bohužel- film není natočen pro dospělé oči,pokud jim jste,tak zapomeňte na to,že se na snímek podíváte znovu a znovu....Protože se jedná o tzv. teen komedii. Zde platí jedno prosté pravidlo:Jednou a dost! TEEN KOMEDIE!!! ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

nečekala jsem zázrak, ale tohle mě dostalo...nejlepší teenagerský film za mých posledních 35 let:o)))) Vybraně a inteligentně vtipný humor, výborný scénář, žádné trapnosti obvyklé amerických filmů tohoto druhu. Bavila jsem se po dlouhé době...a když k tomu přidám dva krásné mrtvé krasavce...teenky si přijdou vážně na své! :o)))) ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná oddychovka. Modesto je sympaťák, ředitelka kost, psychiatr správně marný, jeho fotr-oběšenec skvěle hláškuje...a samozřejmě mrtví maturanti baví víc než ti živí. Dokonce jsem se asi deset vteřin i bál, což jsem u komedie nečekal. A to hned na začátku, jak se k tomu profesorovi při každém otočení přiblížila kostra do příroďáku. Tenhle trik u mě funguje v každém filmu. Když nevidíte šprýmaře, jen se k vám po každém otočení nějaká věc přibližuje. Pecka. A v poslední řadě soundtrack. Pokud jste někdo viděl videoklip od Bonnie Tyler Total Eclipse of the Heart, určitě mi dáte za pravdu, že se ke škole plné mrtvých dětí dokonale hodí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typický nesmysl pro teenagery s prvky romantiky, dramatu a nějakých těch profláklých vtípků. Samozřejmě, že všichni víme, že vše dopadne vždy dobře a že se všichni na konci filmu usmíří a padnou si do náručí... Přes tuto kritiku jsem se párkrát docela dobře zasmála a takový nesmysl jsem v tu danou chvíli potřebovala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to celkem slušná španělská duchařská komedie. Pár dobrých momentů se tu najde, příběh taky není špatný, navíc tu hraje i několik pěkných hereček a ani jsem se u toho nenudil. Pětice mrtvých studentů a jejich záhrobní vtípky – některá děvčata a hlavně učitelé z nich byli na nervy, mělo to i pár dramatických chvilek, prostě taková odpolední oddechovka. Bavil jsem se, takže lepší průměrné ohodnocení je tu určitě na místě!60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama