Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Naserte si "Hunger Games", film je totálny prúser, ale je sranda sa pozerať na túto ftákovinu očami "nezaujatého kukatela BattleRoyale a RunningMana - a pritom už 6. rok na kresle samozvaného prezidenta"! Šťastlivec vyhrá nakusnutú uhorku! No kto by nebol "happy"?! Film z kategórie "splachovač hajzlov", ten môj som zapchal, preto si tento cením. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Splnilo, možná dokonce trochu předčilo, má velmi nízká očekávání. Americká parodie, takže všude "humor", ale zábava žádná, lavina nechutností, trapnost. Tady se ale nečekaně některé gagy a zparodizování skutečně povedlo, byť ani v jednom případě nemají příliš dlouhého trvání. Minimálně Expendables a Avengers se povedli, vzpomenutí na nasraný pomeranč, Siri... A v neposlední řadě je faktem, že že se parodovalo něco, co samo o sobě je už parodií sama sebe - Hunger Games. Je to taková lepší americká parodie, jsou mnohé další trapnější, fekálnější, odpornější a blbější. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Většina momentů nestojí za moc a je to spíše trapas, ale najdou se i momenty které stojí za to a pobaví. Rozhodně to není tak marné, jako nějaké jiné parodie (z letoška třeba odpadová Scary Movie 5). Skvělý výběr hlavní hrdinky - ta podoba! A Expendables byli taky výborní. Stallone. :D 45% ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná, nebo spíš podpodpodprůměrná záležitost. Většina parodií se točí s nadsázkou a dělá si srandu z toho, co paroduje. Starving Games ale poskočili o deset kroků dál. Parodují naprosto všechno, co v posledních letech ovládlo jak kina tak youtube. Annoying orange, avengers, avatar… toho tam je tolik, že se divím, že tam nebyl pewdiepie nebo Fred… Nejlepší jsou z filmu nepovedené záběry na konci, jinak je to naprostá ztráta 75 minut čistého času. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že když Hunger Games celkově za moc nestály, tak jsem nepočítal s tím, že nějaký jeho parodický bráška něco změní. Spíše mi celé dění zhnusil a ty "zlomové" pasáže mě neskutečně iritovaly. Expendables a Avengers byli nejlepší částí. Respektive nejlepších pár sekund. Nebudu zrůda, ocením alespoň to malé bezvýznamné nic. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama