Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (463)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní oddechovka, na který jsou sympatický zhruba tři věci. 1) Zbytečně nedojímá, 2) Letní láska se nepřepíná, jen se tak decentně nadhodí, 3) Steve Carell je v naprosto vážný roli zase jednou precizní. Co už bohužel ani zdaleka nebylo sympatický, byla ta kyselá prdel v hlavní roli, kvůli který jsem prvních 20 minut docela dobře protrpěl. Pak už to relativně šlo; zejména díky další nikoliv sympatický, nýbrž rovnou BOŽÍ postavě Sama Rockwella. Jeho Owen alias král pantu, parku i parketu si pro sebe suverénně ukradl veškerej humor a nebylo to vůbec na škodu. No nic - abych moc nekecal, jak by mě jistě Owen nabádal, zkrátim to: právě scény od tobogánů a výše jmenovaný tři body povyšujou tuhle nezávislárnu na zapamatováníhodnou (a snad i zapamatovatelnou) záležitost. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

V pěti stupních nad nulou je vyloženě nutnost vydat se za teplem k moři - i když to má znamenat sednout si k prázdninovému letnímu filmu.. V první řadě musím říct, že asociální hlavní postava mi k srdci zrovna nepřirostla - klepajíc kosu jsem nedokázala pochopit, že dal před oceánem přednost vodnímu parku a tak mě vyhlídka na devadesátiminutové koukání na tobogány (místo krásných mořských scénérií a racků kolem) celkem zklamala. I tak to ale byla pohodička, která mi navodila příjemně nostalgické pocity. Herci fajn, průměr, neměli příliš šancí se předvést - ale potěšila mě přítomnost Rockwella, který celý film vyzdvihuje minimálně o jednu příčku výš. A díky němu a taky proto, že mi zima už klepe na dveře, ale já se alespon na chvilku mohla octnout v prosluněném Hamptonu - dám slabé čtyři hvězdičky. A mimochodem, jako komedie mi to tedy vůbec nepřipadalo. Spíše rodinné drama. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný, upřímný, dojemný a zábavný film, který by měl vidět snad každý. Jedna facka mne, že jsem to viděl až dnes. Sam Rockwell role ušitá na míru a byl naprosto boží. Z ženského cástingu až na roztomilou sousedku všechny byly krávy. Hlavní introvertní hrdina to zahrál také bravůrně. Rozhodně jedna z nejlepších Coming of Age záležitostí, co je k vidění.80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,6miliónaTržby USA $21,465,403Tržby Celosvetovo $25,997,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ na prvý pohľad zaujímavé obsadenie ale svoje tu urobí len postava Sama Rockwella ktorá dosť dobre nahráva hlavnej postave zadumčivého chlapca a AnnaSophia Robb je aspoň ako tak roztomilá, ostatný sú tak troška do počtu, trošku aj trvá dokiaľ človek príde na chuť z počiatku tohto monotónneho príbehu /55%/ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

To raz tak idete pozerať film čisto kvôli AnneSophie a ono sa z neho vyklube príjemne odsýpajúce drama, ktoré by malo svoje uplatnenie dokonca aj bez nej. Môže za to predovšetkým skvelý, famózny a ešte raz skvelý Sam Rockwell ala Owen, jehož postava by bola v reále parťák do pohody na pohladanie. Steve Carell si skúsil aj nie príliš komediálnu rolu nepríjemného otčíma a aj keď mám niekoľké výhrady a celkovo nie je The Way Way Back ničím prevratným, v srdci mi zostáva hrejúci pocit, ktorý mi káže neísť s hodnotením pod štyri solídne hviezdy. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Zlé počasie prinútilo tvorcov natáčať najprv interiérové scény. (Astonko)

Reklama

Reklama