Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

Driv mel Tila kazdy rad, byl to velky kamarad! Ted uz ho nema skoro nikdo rad, uz to neni nici kamarad. No tak jo. Jak jsem ho kdysi milovala tak ted uz teda fakt ne. Uz mi vsechny ty jeho filmy a vsechny ty jeho deti strasne splyvaji. Jo, jako chapu ze je mu kosile blizsi nez kabat, ale a) tohle muze fungovat tak u jednoho, max. 2 filmu. Kdyz uz se to, pardon my language, do prdele, opakuje porad dokola tak to eventuelne zacne byt nudne a trapne b) kdyby se o Luny jednalo o nejaky vyjimecny talent. Coz se nejedna. Jak rikam, nic proti protekcnim spratkum, chapu a neodsuzuju. Ale, jak my nemci rikame "genug ist genug". Na dalsi film s Lunou a Tilem se asi ani nebudu divat a rovnou ho splachnu do odpadu. Tile, Tile, dve z nostalgie. Ale uz naposledy. Priste uz bude nasledovat jen rana z milosti. UPDATE: ted jsem se na to divala znovu a nevim co mi hrabalo ze jsem dala dve. Ted na podruhe jsem zvladla jen prvnich 45 minut, pak uz bylo nutkani vypichnout si oci prilis silne, procez jsem projekci v zajmu zachovani zraku (a dusevniho zdravi) radeji ukoncila. Traumatizujici. Brrr. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger se svojí dcerou v akčním melodramatu, který si sám zrežíroval, a o kterém nevím co si myslet. Námět není špatný, ale to zpracovaní je tak utahané, že to víc snad ani nešlo. Rád bych věděl co si Schweiger přitom režírování myslel. Chtěl se jen odlišit od amerických filmů? Jediné co se dá pochválit jsou přestřelky. Ty jsou skutečně dobré, ale ve výsledku jich tu je nějak moc. Chybí mi tu nějaký ten souboj. Jinak se tu jen zdlouhavé jen kecá a kecá a divákovi začínají padat oční víčka. Když už pomalu usíná, začne se střílet, což ho probudí a vzápětí se opět začne jen pomalu kecat. A tak to jde stále dokola. Víme, že Til Schweiger umí, ale tohle je takové rozporuplné. ()

Reklama

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Schweigerová je jedna neuveriteľne otravná puča, ktorá mi pila celý film krv, či už tými jej debilnými kecami, alebo tými neustálymi tikami držky, na ktorú by si zaslúžila nahádzať pár prepleskov! Celý film mi skurvila, takže ti za to veľmi pekne ďakujem, otecko Schweiger!!! Zrejme tiež vyberala aj muziku, ktorá bola asi mienená k úplne žánrovo inej snímke. Shitengel síce začal ako thriller, ale kôli sirote z ulice evidentne každému zmäkol mozog a tak postupne film rozvíril mútne vody telenovely a vzťahovej drámy, takže sa to každých desať minút hemžilo sračkoidno- klišovitými scénkami a momentmi, ktoré, keby sa vystrihli, tak dostaneme takých dvadsať minút skutočnej zábavy. (Ale aj to preháňam!) P.S. Dokonca je i možné, že to točila mladá a nie starý! ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Svižná a relativně vtipná i inteligentní střílečka. Není to vůbec můj žánr, ale tenhle film mě bavil. Režisér vystavil celkový dojem vyváženě na dobrém scénáři, napínavém ději a zajímavé vizualizaci, nepodcenil ani smysluplnost dialogů a půvab a neotřelost detailů. Velmi dobří herci (a zkrátka sympatičtí lidé), exceluje Moritz Bleibtreu. Vlastně je to takové chytré aranžmá dějových skic a filmových obrazů, jež se příjemně prolínají. Dialogy jsou víceméně stravitelné i pro intelektuálně náročnějšího diváka. Skvělá kamera. Jen dospívající Nina se někdy jeví hloupější, než by snad mohla dívka v jejím věku být. Bohužel, několik momentů před koncem začne spád zadrhávat a konec samotný se zčásti rozpíjí v sentimentalitě. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Patnáctiletá Nina se stane svědkem vraždy v luxusním hotelu, a je jediným svědkem, který může dostat mezinárodního zbrojního magnáta Thomase Backera za mříže. Ten ale neváhá využít jakýchkoliv prostředků, aby se nechtěného svědka zbavil. Nina se ale dostane do programu na ochranu svědků, a její bezpečnost dostane na starost Max Fischer (Til Schweiger), který naopak udělá cokoliv, aby Ninu uchránil, včetně nasazení vlastního života... Tak nějak mi začíná připadat, že Til Schweiger (obdobně jako třeba Steven Seagal) začíná dělat cokoliv, aby jej někdo postavil do dalšího filmu - a když už nikoho nenajde, tak si filmy se sebou začne točit sám. Naštěstí Til ještě nepadá tak hluboko do sra*ek jako ten druhý výše zmíněný, a tak se na jeho "sám sobě" filmy dá docela koukat. A i tento akční snímek není špatný, a kdyby se víc postavil do akční roviny, a méně do té rodinné a kecací, tak by byl ještě lepší. Ze začátku mi Til jako akční hrdina neseděl, ale postupem filmu jsem si na něj zvykl a bylo to fajn. Jako otec patnáctileté puberťačky už to bylo horší. Trochu mně zklamal závěr filmu, protože i když se smířím s tím, že by se to celé hypoteticky mohlo stát, tak ten konec je ultra-nereálný. Na podobné téma bych možná doporučil spíše Schwarzeneggerova Likvidátora... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama