Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hlavný problém tejto komédie sú hrozne tupé dialógy, naozaj si nepamätám snímok s väčšou koncetráciou tak stupídnych žvástov. Už len samotná pointa filmu je riadne hlúpa. Často hranica tuposti bola už tak vysoká, až to hraničilo s trápnosťou. Popravde, bol som zvedavý hlavne na Rafe Spalla, a na to, či sa aspoň trocha potatil. Musím priznať, že niečo málo z génov by sa našlo, ale kvalít svojho otca nedosahuje ani omylom. Šťastie, že ide o komédiu, byť to dráma snímok ide rovno do odpadu. 30/100 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Trochu neobvyklá, ale zato svěží a zábavná romantická komedie, kde se kupodivu nejedná o svatbu, ale naopak o rozvod. Snímek tedy očekávaně svatbou nekončí, ale začíná. Jenomže to nějak neklape a oba jsou k řešení situace nezávisle na sebe výsostně rozhodnuty. Kdo však udělá ten první krok? A tak dochází k různým zábavným i absurdním situacím, které však nepřekračují patřičnou mez a drží se náležitě na uzdě. Snímek je přiměřeně jednoduchý a velice uspokojiví. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Briti to opäť raz na poli romantickej komédie Američanom nakopali. Dávam tomu rok je veľmi príjemná a vtipná komédia so zaujímavou zápletkou a postavami. Všetky postavy, hlavne tie uletené vedľajšie veľmi dobre obsadené (Merchant na hranici). Mazer je vtipný tvorca a prejavujú sa jeho skúsenosti (spolupráca s Cohenom). Neskutočne zábavné scény (psychiatrička, fotorámik...) striedajú menej vtipné, ale vždy príjemné a únosné a preto si film zaslúži vysoké hodnotenie. Dávam tomu 4 hviezdy... 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První, co mě už během zhlédnutí napadlo, to je fakt, že jsem doufal v trochu vtipnější komedii. Ne, že by snímek "Dávám tomu rok" vtipný nebyl, ale co si budeme povídat, ty nejlepší vtipy se mu podařilo střelit do traileru. Bohužel je to trend poslední doby, což je škoda. Producenti si neuvědomují, že trailery by šli dělat jinak. Takhle to je jednoduché a lidi na snímky stejně do kina přijdou, tak proč to měnit? Vždycky mám raději trailer, když jen naznačí, ale to se dnes moc nenosí. Škoda. Taková scéna s holubičkou byla skutečně parádní, i když je pravda, že jako celek byla ještě lépe vypointovaná než ta ukázka v traileru. Nic to však nemění na tom, že "Dávám tomu rok" mohl přinést humor ještě údernější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Pro natáčení vánočního večírku byl využit londýnský klub Ministry of Sound. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama