Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína, tuhle dívenku trápí ale opravdu šeredný morybundus. Možná, že se budete při sledování této hnilobné zábavičky docela neklidně vrtět a když se ještě zaposloucháte do nemalebného bzučení masařek, která vám létají za zády (někdy je mono ozvučení k nezaplacení!), nebudete na tento kus vzpomínat jako na podvečerní pohodovku. Pamatujte si - když si musíte nehty přilepovat sekundovým lepidlem a ulnu montovat na humerus kobercovou lepenkou, možná je nejvyšší čas navštívit obvodního lékaře! Škoda, že hlavní hrdinka je hnusná a nesympatická škeble od samého začátku, kdy ještě byla takříkajíc bez poskvrnky a měla kompletní sadu končetin. A ten orál zase tak nechutnej nebyl...samozřejmě, že jsem normální...no tak jí trošku teklo z hlavy a co jako...sami jste prasáci...no jo no, čtyři hvězdy, ale hodně ohnilé. Památná scéna: Samozřejmě závěr, ten s tou čelistí :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně intenzívní podívaná, kdy ve chvíli, jakmile pochopíte, o čem vlastně snímek je, už jen čekáte na to, jak moc hnusné to bude. A ono je to hnusné skutečně dost. Tady jsou scény, z kterých se vám dovede zvednout kufr. Je to prostě o tom, jak člověk zaživa hnije. Ale dá se to vzít i jako hodně dobrá metafora. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Na tohle jdou říct jen dvě slova. Ty krávo. Na tento film jsem se strašlivě klepala nedočkavostí a nakonec převládala obrovská spokojenost. V podstatě to tady už naznačoval ricci, že byly modlitby vyslyšeny a žánroví fanoušci, ke kterým se řadím i já, dostali totální nálož veškerého hnusu, jímž zatím v takovém množství jen stěží někdo nacpal celý film. Amatérismus byl občas velice dobře znát, ale hodila jsem to s radostí za hlavu. Vůbec mě nezajímalo, že byla celá myšlenka snímku absolutně bez logiky a kašlu na zdejší otázku jistých uživatelů : Proč si nezašla k doktorovi? Kdyby ano, nic z toho bychom neviděli. Kdyby každý horor hrál na naprostou logiku a správné myšlenkové postupy, bylo by jich asi tak o polovinu méně. Mně tento nenápadný kanadský skvost nenudil ani chviličku, i když je to doslova slimáčí podívaná, já osobně mám ve filmu radši pomalejší tempo. Když ještě vezmu v potaz celkový námět, je ten nápad rozkladu strašně efektivní, (alespoň pro skalní publikum) jednoduchý a nesmírně poutavý. Jedna rozkladající se holka mi dokázala neuvěřitelně zpestřit večer. ()

verbal

všechny recenze uživatele

Po Lidských stonožkách další hnisavý kandidát na Zlatý mokvavý vřed festivalu Patologického perverta, který zdejším narušeným filům, fágům a lálum evidentně opět pomohl od erektilní dysfunkce. Vždyť co může být vkusnějšího, estetičtějšího a více inspirujícího než devadesát minut v reálném čase sledovat pomalu postupující nekrózu a dekompozici nějaké odpudivé krávy se všemi těmi rozkošnými, vzrušujícími maličkostmi jako například odlupování shnilé kůže, vytrhávání zubů z tlejících dásní a nehtů z rozbředlých lůžek a dalších velmi detailně podaných dobrůtek. No, nechtěl bych vidět vaši lednici. Hodnotit opět nebudu, jsem však neochvějně přesvědčen, že cokoliv nad tři je na hospitalizaci, nejlépe do jedné polstrované cely s panem Falardó, kde byste si mohli vzájemně ukazovat ohnívající přirození a házet po sobě červivýma hovnama. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Čo sa miery hnusu týka, Thanatomorphose nesklamalo a naplnilo moje očakávania. Záver mi v istých ohľadoch dokonca pripomenul zabudnuté sci-fi hororové béčko The Incredible Melting Man z roku 1977. Čo ale tomuto svojráznemu filmu podľa mňa prospelo, bol občasne divoký vizuál, nezmyselné pohrávanie si s farbami a choromyseľné predstavy hlavnej hrdinky. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama