Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pořádí druhý film o účetním Fantozzim je opět plný Fantozziových trapasů a šílených nápadů jeho kolegy Filiniho. Ugo Fantozzi tentokrát jede jako maskot do kasina se svým šéfem, vypraví se na lov vyzbrojený pouze prakem a navštíví cirkus, odkud odejde trochu netradičním způsobem - je vystřelen z děla. A samozřejmě nechybí jeho milovaná žena Pina a krásná dcera Mariangela... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím nejlepší účetní. Né že by se ve filmu nevyskytovala spousta nevtipné vaty, ale vynahradí to geniální scéna v lese, kde se hon na zvířata změní v samohonku, a pak křtění lodi, kdy si komtesa zahrála poněkud netradiční kuželky a prokázala, že italský kardinál je vše jiné než flegmatik, protože ho dokáže k nepříčetnosti rozzuřit i taková maličkost, jako je ztráta malíčku (u ukazováčku bych to chápal). PS.: Snažil jsem se přidat následující zajímavost k filmu Křižník Potěmkin ve zdejší databázi: "Podle Fantozziho je tenhle křižník Koťomkin neuvěřitelně pitomej film!". Už je to půl roku a dodnes mi ji neschválili :( ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Humor inspirovaný groteskou mám rad, filmy o Fantozzim se mi zatím líbiliy, ale co je moc to je moc. Fantozziho trapasy postopadesáté postrádají kouzlo mého prvního viděného dílu. Tadyten je třetí co vidím, v sérii je druhý. A už mě to tak nějak přestává bavit. Je to pořád to samé. Napoprvé mě to oslovilo, napodruhé neurazilo a potřetí už moc nenadchlo.. Akorát parkrát vyvolalo pousmátí či jenom obyčejný úsměv na tvaři. Další díly dám až za delší dobu. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fantozzi na druhou, tak i tak je to blbost na xtou, ale baví, a to je hlavní. Problém je v tom, že já si na Fantozziho vzpomenu hlavně díky tomu, že jezdí cyklozávody, což bylo v prvním díle, a proto jsem ho měl tak rád. Druhý díl je taky velká zábava, ale ten problém je právě ten, že v něm není žádná dost silná scéna, kterou bych si rád zapamatoval. Nechci na to nijak nadávat, je to už trochu větší blbost, a trochu autoři všemu nadsazujou, ale stále je to obdobná legrace, která postupně v dalších dílech snižuje kvalitu. Každopádně já se u tohohle zasmál rád, i když to všecko vzešlo z blbosti samotného Fantozziho, který evidentně věděl co dělal, protože mi to občas přišlo fakt ujetý až moc. I když kam se na to všecko hrabe jeho rodina. Už fakt, že tak dokonalou rodinu dokázali autoři vymyslet, dokazuje, že tenhle film, zas tak nenormální oproti předchozímu rozhodně není. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších, nebo možná i vůbec nejlepší díl celé série. Vtipu je tu hodně, politování hlavního hrdiny taktéž a jednotlivé historky jsou velice pestré. Nemám tušení proč je zrovna tento díl je přijat kritikou tohoto serveru tak vlažně, ale na světě jsou i věci které mě trápí mnohem více. Paolo Villaggio , herec který se snad pro roli utrápeného účetního narodil, má perfektní grimasy, mimiku a hlavně je to perfektní a vtipný komik. Nechápu kde tohohle chlapíka vyhrabali, je skvělí! - 8/10 - ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Bláznivě italské. Opět ušlápnutý úředníček Fantozzi trpí jak v práci, tak v rodině. Doma ho nečeká nic hezkého, v práci je otloukánkem. Dostane se se svým šéfem do kasina, kde ale musím poskakovat jak se to šéfovi hodí ke hře. Bohužel při největší výhře zrovna popíjel francouzkou bublinkovou minerálku a aby šéf vyhrával musí vše být jako při poslední výhře. Takže Fantozzi spořádá několik bas minerálky a problém je tady. Tato a další klasické Villaggio bláznivé scénky nás provázejí celým dějem. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film se točil především v Římě, kde se filmovalo nejdříve. Scény z přístavu jsou pak točeny ve starobylém přístavním městě Civitavecchia na západním pobřeží a na ostrově Capri. (dzulino)
  • Počas úvodných titulkov, zhruba v piatej minúte filmu, sú vidieť malé otočné kolieska pod Fantozziho autom. (k1)

Reklama

Reklama