Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovní morálka italských úředníků je mimořádně vysoká, neboť představa nezaměstnanosti je všudypřítomná. Fantozziho dcera navíc oznámí, že čeká dítě. Našel se totiž otrlý dobrodruh, který jí v tom pomohl. Fantozzi se proto rozhodne navštívit nemocnici za účelem radikálního zákroku. Omylem na operačním stole skončí náš pan účetní. Po intervenci u prezidenta republiky je však Fantozzimu uříznutý úd zpátky přišit. Navíc čeká na Fantozziho podniková olympiáda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

glaedrr odpad!

všechny recenze uživatele

Spojte nezábavné scénky do celku trvajícího 85minut a je z toho katastrofa.Sarkastické narážky šli úplně mimo mě.Neustálá smůla a neschopnost Fantoziiho a následné ponížení není vtipné,ani když se to děje na skládce,natož doma nebo v kanceláři.Není asi nic,co by se dalo vyzdvihnout,takže jestli hledáte komedii u které se nezasmějete,Málery 2 jsou vaším filmem. ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Dvojka dosť často namiesto smiechu vyvoláva súcit s Fantozzim, kvôli tomu, ako ho kolegovia a najmä Silvániová neustále zneužívajú. Toto sa mi v komédii nepáči. Každopádne dá sa miestami zasmiať. Nedokážem pochopiť správanie Fantozziho, kvôli tej starej rakete Silvániovej, keď má doma takú sympatickú ženu. Dej je trochu chaotický, ale to nevadí. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl této francouzské komediální série. No, film Maléry pana účetního se fakt povedl, ale toto pokračování ? Bohužel většina vtipů se stala vtipy trapnými. Jinač Fantozzi a většina herců - to vše funguje. Jako nechchci to moc kritizovat, člověk se zasměje, ale už je to dost přehnané - vtipny atd ... I příběh divný. Takže ve výsledku čistý průměr. 50% = *** ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Všichni asi po Malérech 1 prodělali lobotomii. Jednička byla sice blbina, ale dalo se na ni koukat. Dvojka už je jen sled primitivních skečů, které nedrží pohromadě a s každou další scénou si nepamatujete, co se událo tu předchozí. Rádobysatrirické věty typu "zasraný maloměšťák" vyšly naprázdno a tu jednu hvězdičku dávám za gagy, které byly tak slaboduché, až byly zábavné. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Kriste Ježiši, to čo malo znamenať?! Pri sledovaní prvého dielu som sa ešte bavil a dej mi celkom ubiehal, ale druhý diel je katastrofa. Dej? No ak tam nejaký bol, tak bol buď príšerný a nezaujímavý alebo som ho fakt prehliadol. Humor? Áno, radí sa to do komédie, ale vtip je okukaný z jednotky a nachádza sa tu len šeredná spleť maximálne trápnych na seba nasilu narvaných scén, ktoré mi rozhodne neprišli vtipné. Mal som sa asi smiať až by som sa za brucho chytal, ale namiesto toho som len hľadel a neveriac krútil hlavou zo strany na stranu. Len minimum vtípkov sa podarilo, no to rozhodne ničomu nepomohlo a nevytrhlo túto katastrofu z biedy. Villagia už nechcem ani vidieť. Kto si myslí, že jednotka bola dobrá tak dvojka bude asi tiež, tak nie, v žiadnom prípade. Trapas trápny najtrápnejší. Neodporúčam. 18% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama