Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Série Critters pro mě byla v dětství velkým kultem a právě ona mě na čas přivedla k hororům. Chtěl jsem vědět, jak se poprala se zubem času a sehnal si všechny díly. Jednička sází především na atmosféru a chce být regulérním hororem. Už tam jsem si to uvědomil. Když nejsou Critters na scéně, tak je to o ničem, ale těch pár chvil s nimi stojí za to utrpení. Dvojka už jede v komediálním stylu a je vrcholem celé série. Když byli Critters v kuchyni nebo se valili městem, tak jsem brečel smíchy. Bohužel čekání na ně je znovu docela úmorné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Druhý díl téhle série o mimozemských potvorách, které sežerou všechno co jim přijde do cesty, naštěstí zůstává na stejné kvalitě jako jednička. Opět si teda musí člověk musí počkat, až se na plátně objeví critterové, ale pak už to šlape jak má a baví to až do konce. S hodnocením zase zůstanu u 3*, jelikož to na víc prostě nevidím, ale to nemění to nic na tom, že je to příjemný filmeček a klidně bych se na něj podíval znova. Dokonce mi to možná sedlo o maličko víc, než jednička. Akorát těch dalších pokračování se trochu bojím. Silné 3* ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

O Velikonocích se ale děly věci. Ty potvory se vyhubit nepovedlo a oni se ke všemu odvděčily tím, že se rozmnožily nebo spíše přemnožily. Opět řádily se stejnou vervou a že jim to šlo pěkně od ruky, vlastně od zoubků. Že si nepochutnaly na žádném dětěti? Znovu nám nachystaly plnohodnotnou akci říznutou scífkem a hororem, nenažranci malí. ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Ani po x letech se tohle dílko nevymyká dobré zábavě. Žraví koulející se ježci se smyslem pro nadávky nepohrdnou vším, co se hýbe a co má na sobě kus masa. Sranda prostě musí být a tak jako v jedničce i tady není nouze o akční scény v nichž hrají hlavní roli babiččiny speciální velikonoční vajíčka :)) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Téměř přímé pokračování jedničky - a světe div se, ono je i lepší! Až mě to překvapilo. Černého humoru výrazně přibylo, stejně tak i vynikajících pokulturních odkazů (Star Trek, Playoby a hlavně reklamní poutač Freddyho Kruegera a věci s tím spojené). Sympatické jsou i postavy a celková stopáž, která opět není nikterak přehnaná. Skvělá zábava, já se skutečně bavil báječně - a velký podíl na tom měli samozřejmě critters, kteří byli perfektní hlavně v závěru, ale zejména opět dvojice lovců, to jsou prostě skvělé a sympatické postavy. 75%. Pokud bych byl v budoucnu násilím nucen podívat se na nějaký díl Critters a vybrat si, zvolím tenhle. Je fakt dobrej (v rámci žánru, námětu a možností). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama