Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (198)

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv byly pro dvojici Terence Hill - Bud Spencer nejúspěšnějšími roky právě léta sedmdesátá, tak osobně mám rád také jejich filmy z počátku 80. let a jedním z nich je také snímek Jdi na to. Terence i Bud zde opět zvárnily pro ně tak typickou dvojici tuláků Roscoa a Douga, kteří se omylem stanou elitními tajnými agenty Steinbergem a Masonem...Ve filmu samozřejmě nechybí žádný z klasických atributů jejich filmů, tedy hlášky, vtípky, bitky a honičky a samozřejmě také město MIami. A byť už přece jenom jsou o něco starší, tak pořád to zvládají s grácií i šarmem. Snímek režíroval věrný Enzo Barboni podle scénáře svého syna Marca a opět dokázal, že jím režírované filmy patří k tomu nejlepšímu co spolu Carlo a Mario natočili. Ve vedlejších rolích to pak jistí především další věrný člen jejich filmů Ricardo Pizzuti, jak jinak než jako záporák a v roli jejich šéfa Tygra se představil americký herec David Huddlestone, který už ztvárnil "taťku" McBridea ve Dvou výtečnících. Další důležitou složku jejich filmů - hudbu tentokrát neobstarali bratři De Angelisové, ale Franco Micalizzi a také on odvedl dobrou práci. V mém osobním žebříčku, tak Jdi na to patří mezi mé nejoblíbenější snímky této dvojice, hned za filmy Dva výtečníci a Jestli se rozzlobíme, budeme zlí.. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z jejich nejlepších filmů, spousty humoru, a rvaček. Některé scény jsou opravdu nezapomenutelné, a i když to znám nazpaměť, tak se vždy zasměju. Třeba jak Bud vyřídí ty číňany, a objeví kachnu ... "Haha, to je svátek! JAHÁ!" to jsou prostě nazapomenutelné momentky. A hudba? Jako vždy perfektní! ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o příjemnou, ale ne kdoví jak zábavnou komedii. Bud Spencer a Terence Hill se díky omylu stávají tajnými špiony, získají velké bohatství a zároveň vyřeší zapeklitý případ. Bitek je pomálu, jejich choreografie však potěší, Hill i Spencer jsou stále svěží a dobře se na ně kouká. Překvapí velká pohyblivost Spencera při scéně s čínskými číšníky. Obecně jde o lepší průměr filmografie obou ranařů. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Dva týpci v cool-kabrioletu, zloduch s kočkou v klíně a velkým prstenem na ruce, výtah, co gangstery doveze na loď uprostřed moře, to jsou jedny z atributů tohoto zábavného filmu. Jako i ostatní filmy s dvojicí Spencer - Hill, je i tento velmi humorný, plný bitek a honiček, vše s pořádnou nadsázkou. 68% hvězdiček ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film Sudá a lichá byl výborný stejně jako Dva výtečníci. Ovšem Jdi na to mě ovšem zase tak moc nebavilo. Výborné fóry tu ale jsou. Například šéf CIA získává informace o tom, jak Fidel Castro vyměšuje, jakou má stolici, krevní tlak či puls. Také vidíme novinku v podobě toho, že ženská zmlátí T. Hilla. Tato dvojice ale, myslím, nenatočila špatný film. Na druhé straně jich natočili společně dost na to, aby se dalo srovnávat. A námět je už mnohokrát otřískaný. Ani co se týče bitek a dalších atributů film s ničím objevným už neměl moc šancí přijít. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) nasedá na vodní skútr, má hlavě červenou čepici. Při záběrech ze shora má ale čepici modrou a při návratu do hotelu drží v ruce opět červenou čepici. (Untentrauer)
  • Šéf nazývaný Tiger (David Huddleston) v jedné scéně použije botu jako telefon, je to možný odkaz na seriál Get Smart (1965), kde Don Adams používal rovněž telefon zabudovaný ve své botě. (Stocki)

Reklama

Reklama