Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v boji s nebezpečnými pistolníky a falešnými hráči... O velkých penězích a účinných intrikách, o dvou přátelích, kteří lehkovážně pozbyli a s velkou námahou nabyli zpět své bohatství, o mužích, kteří dokáží nebezpečně dobře zacházet s pistolí, a o jiných, kteří se vyznají ve falešných hrách. O tom všem a ještě o mnohém jiném vypráví s nadsázkou a trochou ironie film z Divokého západu, který v roce 1968 natočil režisér Giuseppe Colizzi. Role nerozlučných kamarádů, jež se snaží dostat ke svým penězům, Colizzi svěřil populární herecké dvojici Bud Spencer a Terence Hill. Jejich společníkem se v roli mazaného Cacopoulose stal Eli Wallach, představitel obávaného Calvery ze slavného filmu Sedm statečných. Dobrodružná cesta za zlodějem je provázená pro tento žánr typickými potyčkami a rvačkami, které vrcholí velkolepou bitkou v kasinu. Film patří do série populárních italských westernových komedií, nazývaných též spaghetti-westerny. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Tak zaner "komedia" je tu uplne ze spatne. Eli Wallacha Ttýmto nadviazal na film Hodný, zlý a ošklivý(1966), ale len banditove boty tu nestačia ako dokaz, ze banditu chytili... a tak pribeh pokracuje svojim tempom, sak si to pozrite Povstalci i muži zákona v tomto stále dost drsnom filme zabíjejú o 106  - fakt, "komedia " ako vysita. Najma axi vezmem ten  boxerský zápas a velkolepu bitku v kulisach. Klasicka blôazniva talianska komedia to nie je, BS a TH sa prilis nedoplnaju. Pokracovanie u Boot Hill 

 (hodnocení, recenze)

zhanam tento film na dvd alebo cd alebo inej forme kto mi viete pomoct napiste mi... dakujem

 (hodnocení, recenze)

zhanam tento film na dvd alebo cd alebo inej forme kto mi viete pomoct napiste mi... dakujem

Enrico

Enrico (hodnocení, recenze)

Jandák mluvil, pokud se nepletu, Brocka Peterse alias Tomase (toho černocha)

Enrico

Enrico (hodnocení, recenze)

Úžasný film ! A myslím včetně původního českého dubbingu s Jandákem, Štěpánkem a Hrušinským. Nechápu, proč to vůbec nedávají v TV, když se každým rokem opakují filmy s Hillem a Spencerem (ale dávají pořád ty samý) a skvělé filmy Podivné dědictví (vím, že Spencer tam nehraje:)) nebo Trumfové eso nebyly strašně dlouho a nejsou ani v nabídce DVD ! Kdybyste je někdo prosím měli, ozvěte se PLEASE !!!

špaček421

špaček421 (hodnocení, recenze)

nejlepší western se Spencerem a Hillem a jeden z nejlepších špageťáků co jsem viděl

Reklama

Reklama