Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

Genero 

všechny recenze uživatele

První Sinister byl dozajista hororová pecka. Promítači v panice prchali z promítacích kabin, sotva distributor dodal plechovou krabici se zlověstným obsahem, stateční a ostřílení hororoví matadoři si v kinosálech vzájemně zakrývali vytřeštěné bulvy a paní Generová mi přemáchla spodní prádlo. Není tedy divu, že se démon pan Bubák rozhodl pro svůj velký comeback. Bohužel by některé série měly mít nanejvýš jeden díl. Pan Bubák byl před třemi lety opravdový děsupán, navodil tísnivou atmosféru něčeho neviditelného, nebezpečného a řádně zkurveného a klidně bych si s ním založil metalovou kapelu. Nyní je z něj vágus v pršiplášti, co jen tak pobubává někde v koutě a cpe se do každého záběru. Teda nevím, jakou pobírá takový babylonský démon mzdu, ale já bych za 75 hrubého alespoň natáhl přes hlavu prostěradlo a huhňal na režiséra a další členy štábu: Mulisi, mulisi, vy píče! Takže ve výsledku neškodný a uspávací horor o otravných fakanech a přiblblých lepenkových krabicích. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V posledních dvou letech dostáváme samé hororové sequely, které nikdo nechtěl a kvalitami se ani nepřibližují svým předchůdcům. Sinister 2 by byl celkem snesitelný horor, kdyby neodkazoval k jednomu staršímu fantastickému filmu, jemuž se ale ani v základech nepodobá a po vzoru Insidious 3 nebo nebo katastrofální Anabelle rozhodně dělá značce ostudu. Ještě že se toho postava Ethana Hawkea nedožila :) ...50% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už vím, co to znamená, když se duchařský horor natočí vysloveně po vzoru klasického hororu. Blbě, lacině a bez atmosféry. Námět je jasný, ten se od prvního dílu moc nezměnil. Hlavní slovo tu ale má bratrská dvojice sotva patnáctiletých kluků, u kterých nemá vůbec nic logiku. Přemýšlíte, jestli film inklinuje k současné vlně osmdesátkových hororů po vzoru It nebo Stranger Things, ale kromě těch kluků tu není nic jiného, co by je připomínalo. Takže se přikloníte k tomu, že tenhle film je prostě kravina. Naprosto zbytečná a laciná dvojka těžící jen ze značky. Abych ji ale nekřivdil, tak to, co si kluci pouštěli na páskách, mělo docela atmosféru. To jediné. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl sice jen jednou, ale nikdy nezapomenu na to mrazení v zádech, které jsem před čtyřmi lety zažil. O druhém dílu se to bohužel říct nedá. Zkušený divák se nelekne ani jednou, soundtrack slabý a atmosféra bohužel žádná. Největším zklamáním je pro mě postava Bughuula ze kterého jsem neměl žádný respekt jako v jedničce. Jedinou věc kterou bych pochválil jsou pásky ( u mě zvítězil kostel ), ale to je bohužel hodně málo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)

Reklama

Reklama