Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (77)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě život a smrt Pabla Escobara nesmírně zajímá. Nedávno jsem viděl novinku s Javierem Bardemem a teď tohle. Jedinou nevýhodou Paradise Lost je Josh Hutcherson a jeho smyšlená dějová linie, která sama o sobě špatná není, špatný je jen ten herec. Naproti tomu Benicio je v roli Pabla excelentní a kdykoliv byl na plátně (tedy monitoru mého PC), slintal jsem blahem. Na závěr si schválně nechávám vychvalovaný Narcos, tak jsem zvědavý na obšírnější příběh tohoto slavného narkobarona. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk se skoro až diví, co to vlastně chtěli napasovat za příběh na osobu Pabla Escobara, ale jak se snímek blíží závěru a graduje, divák si uvědomuje, že v té druhé půlce to není tak špatné, i když je to vlastně očekávané. Benicio se popere s každou rolí, ale překvapil mě Josh, kterému to v té drsnější půlce až překvapivě sedlo. ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Filmů o velkém Pablovi je jako šafránu. Proto jsem rád za každý dokument, nebo fikci, jen když to je alespoň trochu slušné,což v tomto případě je...Benicio mě tady přesvědčil, že je jeden z nejlepších herců současnosti, dokáže s klidem zahrát velkého revolucionáře, i jednoho z největších zločinců všech dob. Film má spád, nevyhýbá se kontroverzním záběrům a ukazuje grande Pabla i z té jeho horší stránky, kdy místo rozvážení potravin chudým lidem, místo stavění nemocnic a škol, nechává bez mrknutí oka vyvražďovat celé rodiny.Čtyři hvězdy bez váhání. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem začala psát recenzi k tomuto filmu a vždycky jsem ji vymazala. Říkám si, všichni už všechno řekli...Ovšem stejně mi to nedá a musím přidat svou špetku do mlýna. Díky pohledu surfařů na toho zmrda i když je to fabulace je to možná skutečnější a uvěřitelnější než Narcos...Néé, je to prostě blbost. Escobar byl prostě normální obyčejný vrah, který se schovával za pomoc chudým i když je celou dobu využíval a vraždil druhé. Je neskutečné jak ho jeho vlastní rodina potažmo matka, která veřejně dštila síru a oheň za obranu a ochranu svého syna, který povraždil polovinu svých lidí, ale ti nejbližší to prostě vůbec neviděli, ho neustále chránila...Za mě prostě 85% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Benicio Del Toro je snad v každém snímku úchvatný a Escobar je tomu důkazem. Když už na nic, tak na něho se kouká vždycky s úžasem. Paradise Lost je trvrdý film zasazený do pro prostředí, které třeba není každému úplně blízké, ale o tom tenhle thriller je. Možná byl Pablo škarohlíd a nemilosrdný hajzl, ale uměl to. Lidé kolem něj, nemohli spát klidně a tak jede celý film od začátku do konce. Přijde mi, že všechno ostatní bylo jen jednou velkou kulisou, nevím jestli je to dobře, nebo ne, ale zapůsobilo to na mě. Možná bych ubrala nějaký ty minuty, ale jinak 7/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa natáčala v panamských lokalitách Bocas del Toro, Chiriquí i samotnom meste Panama. (mh825)
  • Pablo Escobar ve skutečnosti anglicky vůbec neuměl. (dienow)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama