Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Štvrtý Kameňák by sa dal najlepšie charakterizovať prirovnaním k jazyku postáv - chceli by nadávať, ale horko-ťažko zo seba dostanú prosté "Do prčic!" Ako panic trápne stepujúci pred dverami spálne. Predsa si však myslím, že je to stále menšie zlo ako pôvodná trilógia; holt zmena režiséra je aspoň trochu poznať. 5% ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Všechny 3 předešlé díly mám hodně rád. Beru to jako takovou českou klasiku. Zdeňka Trošku sice moc nemusím, ale Kameňák jsem bral, jako jeho nejpovedenější dílo. Myslím, že i Troška musí být překvapen a určitě i pěkně nas*anej, když viděl tuhle slátaninu plnou sto let starých, trapných fórů, které rozesmějí tak děti na úrovni prvního stupně základních škol. Kazí to akorát pověst, i když ne úplně úspěšných dílů tady na csfd. Já je beru jako úspěšné, a proto jsem velice zklamán. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

JOLANA MÁ BOBRA!!! No hurá konečně jsem to viděl. Na rozdíl od předchozích dílů mi to nedá a trochu se rozepíšu. Je to totiž nakonec kupodivu o něco menší tragédie než Babomrdky. Nevím či je to tím, že už to nerobí mistr Troška těžko říct a taky netvrdím, že to není domácí filmové dno, ale vzhledem k tomu, že to má jenom něco přes 80 minut a jsou tu dvě povedený hlášky obě se týkají cikánů (eh pardon chtěl jsem napsat romských spoluobčanů) tak se to dá přežít. A na konci jsem dostal dokonce i jeden výtlem což se mi u Babovřesek nestalo ani náhodou a sice ve chvíli kdy těsně před koncem ta blondýna před autem pronesla hlášku a teď jsem v píči! Nevím proč to řekla ani nevím proč jsem se tomu začal nahlas smát, ale zachránilo to tento poklad nakonec před odpadem. Pak už byl díky bohu konec a tak si to můžu odškrtnout.Mision complete.10% ()

Moena odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost dát čtvrt hvězdičky, asi bych ocenit téměř geniální potitulkovou scénu, která přišla sice jako blesk z čistého nebe, nicméně přišla pozdě. Předchozích 88 bylo totiž doslova fyzickým utrpením. Dalo by se nadávat na postavy i na anticky přestárlé fórky, ale co mi teď nejvíc vrtá hlavou, je to, že prakticky žádná "dějová" linka nebyla dotažené do konce. Snad kromě pohřbu. To už je vážně těžce zlý a Kameňák s Troškou nebo bez, vy výsledku na to se*e pes. Vyšlo to na stejno. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Účast na tomto pokračování odmítla Jana Paulová, která v předchozích dílech ztvárnila postavu manželky policisty, kterého hrál Václav Vydra nejml. Původně odmítl účast i Václav Vydra nejml. (mzss1)
  • Kohnovi měli v minulých dílech syna a ne dceru. (JT19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno