Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

50x jsem u toho usnul a dnes poprvé jsem dokoukal celý film. No průser.. O ničem.. Nuda, kecy, zbytečný film.. Nebavilo mě to.. Za mě odpad, sorry..

na příspěvěk reagoval Lojz@

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Jinak jeste musim dodat, ze jediny, co se mi libilo, je NAZEV filmu, protoze takova dovolena je opravdu za trest. Vsude je neustale minimalne miliarda lidi, v bazenu a na plazi hlava na hlave, sedet musim s cizimi u stolu, bavit se s lidmi, co me nezajimaji, vsude urvany decka - tak to opravdu neni dovolena podle myho vkusu. A pak uz je jedno, kde a v jakym luxusu se odehrava. Atributy, co jsem vyjmenoval, to vse prebiji.

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Strasna, nerealna kravina. Tvurci vsadili, evidentne, na osvedcenou dvojici. Dokazuji aole fakt, ze spatnej scenar a blby dialogy nezachrani ani "dobri" herci. "Tady mate prachy a natacejte co nejneuveritelneji! Kaslete na scenar, Sandler to zachrani". To jsou asi doporuceni producentu.S utrpenim dokoukat a rychle zapomenout. Urcite to neni film, kterej by se dal vudet vickrat. 50x poprve jasne vede, pisen pro princeznu uz horsi a TOTO je suverene nejhorsi.

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

Uplne perfetné prostredie..a Drew.B a aj Adam.S klobúk dole uplne super to zahrali rád ich vidim v komediach su super!! :) 75%

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Kdo?....,Kdo tady sakra na čsfd určuje žánry filmů, konkrétně mám na mysli tenhle? Uvést tam jen "Komedie" a nic k tomu je totiž dost mimo mísu. Ne, tohle opravdu není čistokrevná komedie, je to dlouhé, ucajdané, nudné cosi. Komediálních prvků jak šafránu, moc se nezasmějete. Žánrové hodnocení by mělo být toto: Rodinný/Komedie/Romantický. Myslím si, že i Toy Story 3 měly větší spád. Ztráta času.

na příspěvěk reagoval Lolita_Amelia

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Freddies

Tak pro me to typicka Sandlerovka neni, kdysi mival mnohem lepsi komedie, tohle ja fakt ulitla kravinka pro male deti, ja cekal neco jako MIlerovi natripu kde jsem se fatk bavil, ale tohle je pro me prilis detinske na jeden dobrej gag prijde 7 orpavdu tech nejtrapnejsich klisodnich vymazu, dokoukal jsem pulku a dokoukam, to nekdy s dabingem.

Freddies

Freddies (hodnocení, recenze)

Vcera videno v Calgary, a ano, typicka Sandlerovka, ale me pobavila.. takze doporucuji, kdo ma rad Sandlera a tyto typy komedii

na příspěvěk reagoval duckman

Uživatel Nolanofil smazal svůj příspěvek.

Perverz

Perverz (hodnocení, recenze)

Bude to zase nejspíš průměrná Sandlerovka, ale mě to baví, a potěšila účast Joel McHala a Kevin Nealona.

kyjak

kyjak (hodnocení, recenze)

Tak tohle bude mít hodně nominací na Zlatou Malinu, vždyť Adam Sandler byl kdysi dobrý herec, proč dnes musí hrát v takových pí*ovinách ? Nemůže mít alespoň jeden film, kde se neprdí, nesere, nezvrací a nedělají tyhle rádoby vtipné ale trapné a nechutné grimasy ?

papez12

papez12 (hodnocení, recenze)

trailer ma moc nezaujial, no komediu so Sandlerom sui URCITE pozriem, navyse to vyzera na taku rodinnu oddychovku navyse s Drew Barrymore, to moze dopadnut fajn aj ked ukazka nenadchla. 

Reklama

Reklama