Reklama

Reklama

Odvážné palce

(pořad)

Obsahy(1)

Odvážné palce (současná sestava: František Fuka, Iva Přivřelová a Jan Škoda) recenzují pod vedením moderátora Saši Michailidise filmové premiéry daného týdne a udělují jim palec nahoru/dolů. Pořad se vysílá každý čtvrtek na Rádiu 1. V původní sestavě od roku 2003 jsme slyšeli Tomáše Baldýnského a Františka Fuku, dále pořadem prošli například Irena Hejdová, Ondřej Vosmík či Jaromír Mölwald. Během let 2009–2014 byly Palce ke zhlédnutí i v obrazové podobě na muvi.cz, od roku 2014 do roku 2018 na stream.cz. (skrblik007)

(více)

Recenze (68)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny ty hejty, pokud se mi to nelíbí, tak není nic jednoduššího, než se na to nekoukat. Ve většině případů s kritiky souhlasím. Při hodnocení si užijete plno srandy, jedna věc mě ale štve, často si skáčkou do řeči, což přímo nenávidím, ale jinak výborný pořad. Nejvíc jsem se pobavil při komentování Rychle a Zběsile 7 a Transformers 4. Za mě palec nahoru... ()

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

WHAT THE FUCK IS ,, THIS ''. Proč je to v červené zóně, tam to nemá co dělat. Nudní týpci kteří místo hodnocení a recenzování, polovinu dílu mluví o zbytečných, nezajímavých a dlouhých píčovinách, o filmu tam řeknou asi jen to co lze usuzovat z traileru a jejich způsoby mluvení jsou tak prkené že si říkám jestli tohle vůbec nacvičovali na hajzlu nebo vůbec. To si nikdo z nich neřekl že by možná pomohlo kdyby byli kreativní, zábavní, vtipní a zajímaví, ale na to nejspíš serou. Všechno v tomhle pořadu je tak zdlouhavý, tak nudný a tak prkený že jsem si připadal jako bych koukal na tekoucí sračky. Tohle je hanba všech recenzantů a kritiků, je vlastně zázrak že se na to někdo koukne, sotva se dá jeden díl skouknout, hned po minutě to chci vypnout a to je špatně néé?!?! FUCK THIS, tohle není pořad to je pytel sraček. Odvážné palce? Spíš odvážné prostředníčky. ()

Reklama

Mejdzula 

všechny recenze uživatele

Je to pěkné jak se mi zamýšlené hodnocení během pořadu přelilo z odpadu na 5*. Zvykl jsem si totiž na ty neposlouchatelné hlasy (obzvlášť Fuka) a staly se z nich hlasy poslouchatelné. Jinak je vidět, že tomu asi rozumí a že jsou celkem chytří. Jen mají takovou jednodušší škálu hodnocení, která se musí ještě slovně upřesňovat, což mi moc úžasné nepřijde, ale když už se to tak jmenuje... ()

Ka.Stan odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal jsem ani 5 minut, pro mě absolutně nezáživné tlachání o názoru na nějaký film. Raději shlédnu x trailerů k nějakému filmu, než poslouchat něčí názor, který může být absolutně odlišný od toho mého a navíc mi může můj vybraný film naprosto znechutit. Za mě tedy další zbytečný pořad, který si ale své pravidelné pravidelné diváky najde, přičemž právě u tohoto pořadu si můžou vychutnat odpolední kávu ... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Fajn radiový a internetový pořad o filmech. Sleduju to cca od r. 2014 a nezažil jsem asi nejlepší éru s Baldýnským, i přesto několikrát lepší než některé televizní magazíny. Saša kliďas a dobrý moderátor. Fuka s přehledem a svým pohledem na filmy nejlepší palčák. Iva dodává ženský názor a vyzná se v žánrech. Ondra nic nepokazí a ten nejnovější Jan Škoda by mohl ještě zapracovat na výslovnosti bez "prostě, ehhm, hmm" atd. Těším se na další a další díly. ()

Zajímavosti (1)

  • Od roku 2014 vysílá obrazovou podobu seriálu Stream.cz. (StreamCZ)

Reklama

Reklama