Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

bagetka007 

všechny recenze uživatele

No, přesto, že vím, v jakém rámci se tento film pohybuje a že to je již pátý díl ze série Step Up, jsem byla překvapena, jak hrozný tento díl byl. Dějová linka je věru nejmizernější ze série (a to je co říct), o scénáři nemluvě, hlavní hrdina je krajně nesympatický, tancování zas tak skvělé není...co dodat? ()

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se ještě vůbec na filmy z téhle "série" dívám jsou kostýmy a tančení. Takže vlastně dvě věci. Všechno ostatní nemá vůbec smysl řešit už tak od druhého "dílu". Příběh nuda, postavy ohrané a přiznejme si, že i ty taneční scény nemají až takovou šťávu jakou mívaly. Bod k dobru snad jen za ten rozkošný robotí pár. ()

Reklama

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane keď spojíte Streed Dance a Revolution? Odpoveď na to je All in. Má to v sebe časť dvojky spjenú zo štvorkou. Keby si tento film zobral z obidvhoch len to dobré tak by to bola nádherná podívaná. Opak sa stal ale pravdou a zobralo si to aj to zlé. Skvelý začiatok s peknými kreáciami v klube, vyzeralo dobre pre oko. Potom to šlo zas už len s kopca. (btw Čierny rytieri sa mi omnoho viac páčili než LMNTRIX) . Pokus o humor bol podľa mňa veľmi úbohý a dosť často až trápny. Ľudia v kine sa na tom miestami smialu a ja som nechápal či je chyba vo mne alebo v nich. Prišiel som však len na to že mám od nich odlišný humor. Sympatický Moose vyzeral jak keby chodil mesiac do solárka a potom ho psotavili pred kameru, ale tancovať vedel. Dej bol tak predvídateľný že to sa už viac ani nedalo. Čo ale čakať keď sa na to pozeráte už po piaty krát. Veľké pozitívum filmu boli pre mňa soundtracky, len som nikdy nechápal s kade im hrá tá hudba keď vždy niekam došli a zrazu im hrala hudba a oni tancovali. WTF? Nebolo to však najhoršie Lets Dance, ale nešli ani All In, určite z toho mohli ešte čo to vyťažiť. Po týždni si ani nespomeniem že som niečo také videl. Za mňa lepšie dve hviezdy. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tohoto filmu ocekaval jsem dle velmi vydareneho ctvrteho dilu kde me omamyla choreografie a napadite napady coz u pateho dilu se neda rici... ( kde je to umeni s ctvrtyho dilu i pribeh tam byl a co je tohle za zmatek se stalim obsazenim sem ocekavl uplne neco jineho skoda ze tato serie upadla doufam ze se pouci a nebo to zapichnou zde?) Porad sem v kine ocekaval nake to prekvapeni a po cele hodiny nic?? Nebejt postav z predeslich dilu to bylo pouze o hopsani a natrasani ale zadny udiv se nedostal tak jak ohromyl predchozi dil tady to byla podprumerna tanecni hopsanda se znamima hercema a hereckama. 3 * hvezdicky jsou za finalni zaver kde tu bylo neco k videni.... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Máme tu nejslabší díl série. Celá série Lets dance to má těžký. Nikdo od ní nečeká nic jinýho, než efektní taneční scény. Možná ještě nějakou romantiku a řeči o rodině, osudu a záchraně duší. Jednička byla romantika (nedivim se Tatumovi, že si jí nakonec vzal), dvojka byla o rodině, trojka o skvělých tanečnících a čtyřka víc dělala do umění. A pětka nemá skoro nic. Návrat starých známých je fajn, ale působí tu dost jako pěst na oko. Postava Sevaniho je sice s přehledem nejsympatičtější z celé série, ale tady vůbec nefunguje, a co víc, Moose už prostě nemá drajv. Nemá tu šťávu, kterou měl ve trojce. Tady je hodně v pozadí a nepředvede skoro nic. O jeho pomalu mizícím charismatu nemluvim. A ještě horší to je s Brianou Evigan. Neřikám, že neumí tancovat, ale ale není tanečnice. Pokud jí srovnám s Kathryn McCormick, tak je mi Andie vyloženě líto. Emily byla skvělá, byla sexy, krásná a uměla to. Andie se snaží, ale to je tak jediný. Chemie mezi ústřední dvojkou fungovala minule, tady vůbec, škoda, že se Emily nevrátila. A co se týče tanečních čísel? Trojka byla lepší, čtyřka byla lepší a minimálně finále dvojky bylo lepší. Finále jedničky bylo hezký a ve finále fungovalo lépe. Takže výsledek? All in? Prohra a nejspíš nadobro pohřbená značka. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama