Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50,1miliónaTržby USA $53,862,963Tržby Celosvetovo $154,362,963Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,903,888 //počet predaných kusov 82,064Tržby za predaj DVD v USA $1,700,855 //počet predaných kusov 113,466║ jednoznačne mi tam chýba lepšia chémia medzi postavami a aj keď miestami to má dobré napätie, troška sviežosti, je to len zlomok atmosféry oproti podobne ladeným filmom ako Dannyho jedenástka či Podfukári /55%/ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že celý film nebyl jen o dialozích mezi Jess a Farhadem, protože jak ty dva přišli k sobě, tak moje bránice začala makat na plnej výkon. Jenomže bohužel film má i děj a zaplétku, který nejsou úplně z nejvýsostnějších. Samozřejmě přehlídka luxusu je velkolepá, ale to taky nestačí. Asi nejvíc mě zklamaly výkony Willa a Margot, přišli mě oba hrozně ztuhlí. Navíc Willovo vypracované tělo mě cpali před kameru, tak často, až se snad nabarvím nahnědo, abych byl taky frajer, ale že by třeba někdo chtěl ukázat kozy či zadek Margot, to ani omylem, nebo toho chci po holkách tolik ? ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Až tolik mě to nezaujalo. Hlavně ten začátek filmu a to poznávání Jess bylo takové nezáživné. Ale pak ta akce se sázením na stadionu ta byla dost dobrá. Druhá polovina filmu se pak točila kolem dalšího podvodu, to bylo celkem zajímavé, ale všechno to kazili pomalé romantické scény Nicka a Jess. Ale konec vymysleli pěkně, tolik podfuků najednou, to jsem nečekal. Jinak ale podobní Podfukáři z roku 2013 byly daleko lepší. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám příliš v lásce podvodníky, kteří mi ukradnou při tenise z ruky raketu, při fotbale kopačky a při hokejovém zápase mi nenápadně odeberou suspenzor. Nic však nemám proti těm, kteří s lehkostí dělají z miliardářů milionáře. A Nickyho parťáci umí svižně přemísťovat zájmový materiál na ulici, v hotelu, na stadionu i v závodní stáji. Mne tedy hodně pobavili a i když poměrně rychle přišlo zjištění, že podfuk je úplně všechno, tak to ubralo pouze na dramatičnosti, ale pohodová zábava byla přítomna od začátku do konce. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak já obecný obdiv sdílet nebudu. Příliš mě tenhle počin za kulky nechytil. Za zmínku stojí příjemná scénka na zápasu amerického fotbalu. Zbytek byla nezáživná nuda s poměrně předvídatelným vývojem. Will mě zde nebavil, ačkoli mi obvykle příliš nevadí. Margot Robbie je sice hodna toho pověstného opření kola, ale erekci jsem z ní nezaznamenal během sledování jedinou. Děj, jak už jsem zmínil, je z mého pohledu těžce o hovně. Veškeré zápletky jsou hrozně nezáživné až debilní. Časové skoky napříč filmem působily maximálně trapně. Emočně je to neobvykle prázdný snímek. Snímek, který vsází na rádoby šokující scénky plné zvratů. Překvapí vás maximálně scénka první. Poté už podobné "super zvraty" prostě čekáte. Když se pokusím být hodný, tak zde snad 2 * zanechat dovedu. Nicméně, musím zde hovořit o obrovském zklamání a hodný výjimečně být nechci. Takže za hvězdu! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • V čase 06:34 má Jess (Margot Robbie) opřenou ruku o stůl, v následujícím střihu však má obě ruce v klíně. V dalším střihu si hraje s prstýnkem v ruce a poté následuje střih, kdy má obě ruce položené na stole. (Iveet)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama