Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (584)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to. A velmi. Rovnako ako Podfukári, či Dannyho jedenástka aj Focus dokáže zaujať. A nie len preto, že tam hra Margot Robbie (ktorá je až hriešne sexi). Na druhú stranu Willovi ten sympatický pohlaď a frajerský prehlad, zas a znova lišiacky sekne. Od začiatku do konca je tento film, jedna velka hra klamstiev a ako bonus tu mame pribalený vyborny casting s ešte lepšom koncovkou. Miestami som sa pristihol, že nedýcham! 90% - 5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ještě včera bych sám nevěřil, že zajdu do kina na film s popiskem Komedie/Krimi/Romantický/Drama a dnes mám chuť zajít na film znova, protože od Kingsmana jsem zábavnější film letos neviděl. Neuvěřitelně vtipné, zábavné, skvěle zahrané, velmi chytře napsané a sakra stylové. Celý film je jeden velký podfuck, který vyjebává jak se všemi ve filmu, tak i s divákem a skvěle to filmu vychází. Celá organizace funguje více než zdařile, Will Smith zde odvádí ultimátní herecký výkon, takhle ve formě si ho nepamatuji a závěrečný zvrat je jeden z nejlepších, co jsem kdy měl možnost vidět. Adrenalinová věc do které se okamžitě vžijete a film si ihned zamilujete. Krásnější a zábavnější film týkající se zlodějiny, kapsářství a podvodů jen tak nenajdete. Skvost. 100% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

„Jůůůů, Vilíku, ty mi saháš na kundu! No konečně!!!“ „Ale kdepak, nedělej si plané naděje, snažím se ti šlohnout šrajtofli a jen odvádím pozornost.“ Čorkaření s panem Kovářem je veskrze sympatické a zábavné, až je mu člověk schopen odpustit i to, že je skoro totálně vykradené ze všech možných štípacích filmů, a dokonce i těch pár mimořádně projímavých momentů trampot s kýčovitou fixací na pochvu. Zvraty jsou sice předvídatelné, avšak milé, a těch zvratků tam zase tolik nebylo. Vidíš, Vilíku, učím se rychle. Když jsi mi tam šmátral, stáhla jsem ti s ní z ruky prsten a vůbec nic jsi nepoznal!“ „Ale poznal, a byly to hodinky! Jo, a na, tady máš zpátky dělohu :-I.“ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Focus mile překvapil. Byl vtipný, vizuálně podařený a výběr herců sednul (Margot je božská). Vyloženě jsem se bavil u scén při okrádání v davu, restauracích a na fotbale. Ke konci to trochu spadlo dolů a měli jste v podstatě pocit, že to nemá žádný konec - on tam byl, ale nijak výrazně gradující. Hlavním problémem však je, že film nemá žádný hlavní příběh a celkově vypadá, jako by režisér spojil dohromady několik dílů seriálu. Je to fajn, ale Now You See Mee je zatím prostě nepřekonáno. Dvojce se ale nebráním. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Nicky (Will Smith) používá Nokii Lumia 1020 s operačním systémem Windows Phone 8.1. (Lucas87)
  • V čase 06:34 má Jess (Margot Robbie) opřenou ruku o stůl, v následujícím střihu však má obě ruce v klíně. V dalším střihu si hraje s prstýnkem v ruce a poté následuje střih, kdy má obě ruce položené na stole. (Iveet)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama