Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co to se mnou je. Ale tohle je celkem funkční komedie-drama-romance ale mě to prostě nebavilo. Amy Schumer prezentuje postavu, kterou jsem mohl až příliš snadno nesnášet, což se mi dělo v podstatě celou dobu. Světlým momentem byl závěr, kde mě bavila. Největším pozitivem byl ale rozhodně LeBron James, který má parádní komediální talent. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento rok boli trendy návraty do minulosti. Vrátili sa dinosaury, vrátil sa Han Solo a aj starý dobrý T-800. A práve Amy Schumer dokázali svojim scenárom ( a popri tom aj skvelým komediálnym výkonom ) opäť oživiť atmosféru komédií z rokov 80tych a navrátiť ich na popredné miesta v tomto žánri. V modernom kabáte oblečená neprístupná rom com, z ktorej razí neskonalá radosť tvorcov a následný pôžitok divákov. Takéhoto len viac a viac. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Ďalší Apatowov fail. Okrem toho, že je to absolútne nezaujímavé a (opäť) zbytočne dlhé, tak to do pekiel ťahá hlavná predstaviteľka a scenáristka v jednom. Postava Amy je tak ohromne nesympatická krava, že s prehľadom v tomto ohľade prekonáva aj všetky štyri pi*e, pardon....hrdinky Sexu v meste dohromady. Takže nie je komu fandiť, s kým súcitiť. Čo je pri romantickej komédii dosť problém. Ostáva iba nenávisť a nepochopenie nad každým v tom filme kto dáva tomuto individuu nejakú šancu na funkčný citový život. Tým pádom nefunguje ani väčšina humoru. Zvyšok castingu a postáv je ale fajn a jedine kvôli nim sa to dá s trochou námahy dopozerať. Ak má byť toto portrét modernej ženy som rád, že som sám. 4/10 a aj to s odretými ušami ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč máš nekonečnýho ptáka? Počkej, už jsi někdy nějakou vojel? Kde je pohřbená?" Tak na rovinu - dvě hodiny jsou na komedii moc. Senzačnímu hláškovacímu úvodu totiž vydrželo tempo jen chvilku a pak už došlo pouze na poměrně řídké dávkování humoru uprostřed rodinné moralitky. Mne tedy nejvíce dostávaly scény s lakomým LeBronem Jamesem, zamilovaným tupounem Stevenem či žebrajícím Noamem, ale ta cesta k očekávanému závěru na můj vkus trvala příliš dlouho. A aby bylo jasno, tak s LeBronem si basket zahrát nepůjdu, protože hrát se zdí mne nebaví. Nepřesvědčuj mě, LeBrone, nejdu. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi AMY SCHUMER, o ktorej je film, Judda Apatowa - Trainwreck, scenár si napísala sama, čo si myslím, že na motívy vlastných skúseností ? , ktoré sú trochu upravené pre celkové vyznenie a pochopenie filmu. Problém, ani nevidím v zvláštnom hereckom prevedení - hlavnej postavy, Amy Schumer, alebo poprípade, epizodických úloh, Johna Cenu, či LeBrona Jamesa, najmä, Bill Hader, je bravúrny, i napriek tomu, že obdivuje Billyho Joela - Uptown Girl, ale vidím ho v slabšie ukotvenej réžii, Judda Apatowa, ktorý mučí diváka na poli dvoch hodín, sa mu zdá, že sa pozerá na 4. hodinový film ! OBJAV, AMY SCHUMER - zachraňuje celkové pocity a nálady z filmu, nie je až taká kosť, je sexy, má výborný slovník, zmysel pre iný druh humoru, dlhšie som sa vyhýbal Apatowmu fekálnemu humoru, ktorý ma až tak dnes, nezaujíma, ale bol som zvedavý na Amy, ktorá mi viac - menej, dala všetko, čo som od nej chcel... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • První verzi scénáře napsala Amy Schumer během měsíce a půl, a další dva roky trvaly veškeré úpravy a přípravy k natáčení. Prozradila, že scénář psala s myšlenkou režie právě od Apatowa, a proto do scénáře psala věci, které by ho mohly zaujmout. (Patw)
  • Postavy vo filme tvrdia, že videli hrať spolu Billyho Joela a Eltona Johna v New Yorku, na štadióne Shea Stadium. To však nebolo možné, pretože títo páni tam spolu nikdy nehrali. Stretli sa akurát na štadióne Giants Stadium. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama