Reklama

Reklama

VOD (1)

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (290)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ne, já už ničemu nerozumím. Jason Statham, možná poslední akční hrdina, kterému stále můžeme věřit role 40níků v top formě udělá poměrně slušnou, čistou žánrovku a stejně se najdou v komunitě akčních fans, někteří, co se budou tlouct do prsou jak je to hrozný. Ono kdo chce remcat, tak prostě remcat bude. Jasně příběh je trošku naivní,předvídatelný a samoúčelný. Jessica je jen nastrčená kost a další, další chyby... Jenže Jason je v super formě, jak kulky, tak rány rozdává s grácií a noblesou. A já měl pocit, že to zase dělá pro mě, pro nás a pro všechny, kdo tenhle žánr ještě vyhlíží a milují. 80 procent. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akce na pohodu, ta tomu vévodí, díky bohu. Protože zbytek bylo jen nezáživné, nesmyslné a někdy i hloupé žvatlání. Zejména rozhovory mezi Jasonem a Jessicou byly na hraně trapnosti. Po pravdě se ani nedivím aktuálním 53%, protože jen tak někdo nevezme přes srdce o poznání horší pokračování nadupané jedničky. 72% (with J.) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ani druhý zabijácký Mechanik se nevyhnul zbytečnému žvanění, ale nebylo ho tolik, jako v předchozím díle. Jakmile se film přes ty hluchá místa s konečnou platností přenesl, navázal na výbornou úvodní sekvenci a nabídl klasickou stathamovku se vším, co k tomu patří. Jen tu Jessicu bych vyměnil. Hezká holka to sice je, ale tady to její hraní nestačilo ani na akční béčko. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zdá se, že hlášení o Vašem úmrtí bylo značně přehnané." Umřel jednou, umře i podruhé a jestli to bude někoho zajímat, tak si dá do třetice všeho mrtvého. Arthur Bishop zkrátka stále zůstal tím sympaťákem, který zabije všechno, na co se podívá a i když je to jen dějově průhledné béčko, tak já jsem si od něj mozek nechal vypláchnout docela rád. Taky jsem se naučil skákat z lanovky na rogalo, což se mi hodí několikrát do roka a jako výraz vděčnosti naučím Jasoně, co si hraje na Drsoně, skládat Rubikovu kostku hlavou dolů, v beztížném stavu a při dělostřeleckém bombardování. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Michelle, která je pořád krásná a sexy. Ten zbytek, no, možná jsem to nepochopil, a jde o kombinaci absurdního humoru (krém proti žralokům, vraždy jako nehoda) s romantickou komedií (první polovina filmu s Albou), okořeněnou trochou CGI-made akčních scén. Ale pokud tohle myslel scénárista vážně.... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)

Reklama

Reklama