Reklama

Reklama

Nekromantik 2

  • Německo Nekromantik 2: Die Rückkehr der liebenden Toten
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Pokračování kultovního NEKRomantika začíná přesně tam, kde první díl skončil: Robert za mohutné ejakulace spáchá sebevraždu a jeho milenka Betty se rozhodne, že jejich láska bude pokračovat doslova až za hrob. To však ještě netuší, že se více méně náhodně seznámí s Markem, který, ač dabuje pornografické filmy, je konfrontován s Bettiným poněkud zvláštními sexuálními praktikami.

Stejně jako první díl je Nekromantik 2 v mnoha zemích zakázán a německá cenzura chtěla dokonce zničit negativ filmu. Také u druhého dílu se objevují seriózní diskuze, že jde o podobenství různých aspektů dnešní společnosti.

Na závěr by bylo vhodné uvést varování, že některé části tohoto filmu mohou být považovány za "nechutné", perverzní nebo urážlivé. (Iguaner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel se svojí holkou v rámci otrlého diváka do aera. S tím, že jsem absolutně nevěděl o co jde. Film začal bez zvuku. Myslel jsem si, že to k tomu patří, akorát mi chyběl zvuk lopaty, když jakási pohledná hnědovláska vykopávala v lodičkách hrob. Pak se ukázalo, že to byla technická chyba. Dvacet minut přestávka a repete. Viděl jsem romantický film pro nekrofily, který se neuvěřitelně táhnul. Opravdu těžko stravitelné až do posledních 20 minut, kdy se to rozjelo. Zajímavé bylo, že kinu bylo daleko víc líto mrtvého tuleně, nežli člověka (U smrti tuleně odešlo pár lidí znechuceně z kina, zatímco u smrti člověka se všichni smáli). Tu a tam se povedl i pěkný vtip. Holce se to líbilo a druhý den jsme zašli ještě na Řezníka. To už se kino tolik nesmálo, ale to je jiný příběh. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Nekromantik 2“ je film, který nepotřebujete vidět, pokud jste viděli jedničku. Nepřinese nic nového, jen několik málo skutečně skvěle natočených scén. Samozřejmě v případě, že máte docela silný žaludek. Jinak je to esence toho, co od filmu s podobným názvem a s podobnou anotací očekáváte. Jsem si jistý, že tuhle dvojici filmů už si podruhé nedám, ale jako zkušenost je to zajímavé. ()

Reklama

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

U mě to vede jako nejdnudnější film všech dob! Nevím proč film byl zakazová a na začátku bylo varování,o nechutných a uražlivých scénách. Celý je to nudný a ukecaný až v samotném závěru příjde něco,jinak koukat na film ve,kterém ukazují jak se hrstka ženskejch dívá na film,kde zpracovávají tuleně je možná lehké rozptýlení z nudy,ale zbytečné,tady je zbytečný vlastně cokoliv. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Netušil bych, že mi dvojce Nekromantiků způsobí takové dilema. Obecně je dvojka asi slabší než jednička, v některých ohledech se mi ale líbila mnohem více než první NEKRomantik. V mnohém mi to přijde sofistikovanější a procítěnější. Nemá to tak skvělou hudbu a mohlo by to být kratší, některé pasáže mě doslova uspávaly. Ale nejsem schopen říct, který z nich je lepší, protože v něčem je lepší první, v něčem zase tenhle. A hlavně, ono to asi je nejlepší hodnotit společně. Takže po zralé úvaze jsem nakonec nucen hodnotit stejně. Platí totiž skoro to samé, co jsem napsal u jedničky. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Betty se nemuže vyrovnat se smrtí své životní lásky Roberta a tak se rozhodne s ním žít i po jeho smrti. Pokračování Buttgereitvo undergroundového snímku začíná přesně tam, kde první díl skončil. Jörgova snaha šokovat se opět podařila jen v určité míře, nejvíc si dal záležet na závěrečné scéně, která vážně stojí za to. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama