Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (411)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednodušší Funny Games s holkama. Dokud to děvčata nerozjedou, nemá film prakticky co nabídnout, pokud tedy nepočítám fakt, že Reevesovi role milujícího otce a manžela fakt nesedne. Když ale pak obě potvory začnou s terorizováním, jedná se o docela solidní zábavu se sexy kočkama, které dokážou lézt pekelně na nervy, myšleno v dobrém. Bohužel hlavní hrdina je takovej blbec, že si o to, co se mu děje, vyloženě říká a totéž se dá říct o jeho eventuálním zachránci. Chápu, že ve stresové situaci nemusí člověk jednat vždy racionálně, ale tohle bylo prostě moc. Celkově žádná hitparáda, ale ušlo to. 50% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Elimu Rothovi se to docela povedlo. Knock, Knock byl očekávaným home invasionem, takže je dost možné, že spoustu uživatelů zklame svým light pojetím, které znalému divákovi nedá příliš se znepokojit, no na druhou stranu je film moc pěkně natočený, což podporují i kvalitní herci. Zde mám výhradu k Aně de Armas, která příliš hot na to, aby ji člověk nenáviděl, což rozhodně nejde říct o rozkuřovačtím xichtu Lorenzy Izzo, do kterýho bych ji nakopl i bez dělání zle spořádanýmu taťkovi. Je znát, že Eli Roth má (skrytý a nepřiznaný) smysl pro černý humor, navíc řezničiny se dočkáme v jeho pralesním pekle, takže komu se libily třeba Hlasy ze začátku letošního roku, bude s podobně naladěným typem filmu spokojený. Mě Knock, Knock bavil víc, na 70%. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Evan vyšle manželku s dvomi deťmi na víkend na pláž, aby tak konečne dostal priestor na dokončenie svojej práce. Hneď v prví večer sa však predo dvermi objaví dvojica krásnych žien v núdzi, ktorým sa rozhodne pomôcť. Toto rozhodnutie už čoskoro oľutuje! "Knock, Knock" je suverénne najslabší snímok na akom sa Eli Roth podieľal. Neverím, že dokázal napísať tak primitívny scenár. Z Reevesa spravil totálneho retarda, ale zas na oplátku, dostal čo si zaslúžil. To, že padá ku dnu ako ponorka Kursk, pričom už berie snáď každú rolu, kde si môže prísť na nejaký ten dolár, nie je pre mňa žiadnym prekvapením. Navyše keď sa pri jednej zo scén vyzliekol, skutočne som nadobudol dojem, že sa vešia na bradavky. Normálny by mohol vo "WB" slúžiť ako vešiak pre kostýmy. Nebyť toho záveru, ktorý bol dostatočne sarkastický, nedal by som ani tú druhú hviezdu. Za tento týždeň je to už druhý snímok v ktorom ženy moralizujú mužov. Na našu obranu uvediem len jedno: Ktoré remeslo je najstaršie na zemi? Tie čo nechápu no majú vodičák, odpoveď nájdete na route "E55" - 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|20%| Wow, to byla ale bejkárna ! xD Rozhodně jsem to tak trochu předpokládal. V té době jsem byl trochu vyčerpán z práce, tak mi to na jednu stránku sedlo, nechat si vygumovat mozek od takové píčoviny. Některé scény z filmu pobavili. Toto se klidně může stát, nebo se stalo. Vzorný manžílek se neudrží a užije se dvěma mladýma pipkami. Ty mu ale začnou dělat ze života peklo. Nevím, jestli to mohlo být zpracované lépe, ale asi bych to viděl na krátký film cca20 min. Sledovat to hodku a půl bylo trochu moc. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)
  • Natáčanie prebiehalo v Čile. (m.a.t.o.)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno