Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keane k čemu ses to upsal? Nicotní home invasion horor, který nenabídne nic hororového, což je docela komické. Dvě pipky se dostanou k Evanovi do domu a snaží se ho ojet, nakonec se jim to povede a jelikož se nechá, tak mu udělají ze života peklo. Co to kurva jako je? Který chlap by mohl odolat! No nic, nuda děs a bída, aspoň ty kozy byly vidět .. 3/10 = 30% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ťuky, ťuky kdopak mi to klepe na dvířka? To jsme my Jeníčku, my hodné jezinky, jsme tu zkřehlé v deštíčku. Otevři nám dvířka, jen dva prstíčky strčíme do vnitřka! Já vám neotevřu, vy jste zlé jezinky a já jsem John Wick, co nechce přijít o svůj dick! Ale no tak Jeníčku... My ti dáme lásku, povozíš nás na ocásku? Jo copak ten Kejón, to je pěknej kujón! Co si myslel? Že se mu jenom tak náhodou do baráku vetřeli dvě extrovní jebačky, kterým jednorázově vyprcá kundičky a pak je prostě pošle na autobus??? Hodně naivní představa. V životě není nic zadarmo a hlavně všechno nemusí bejt, tak jak vypadá. Eli Roth je známej úchyl a překvapilo by mě kdyby natočil něco normálního. Nicméně po hromadě píčovin co má za sebou, začal točit překvapivě podařený filmy a tenhle mě zatím v rámci jeho tvorby bavil nejvíc. Zvažoval jsem i 4* ale po pravdě rozjezd mohl bejt míň pozvolnej a John Dick do toho mohl dát trochu lepší projev než furt jeden a ten samej výraz.65% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet nebol zlý a Keanuho i Anu de Armas mám rád, ale napriek tomu som nedokázal prekúsnuť maximálne nemožné správanie hlavného hrdinu. Z problematickej situácie sa mohol neraz dostať, no buď na ženy útočil príliš jemne alebo náhodne zakopával o predmety na zemi. V konečnom dôsledku tak malo bláznivé duo dievčat svoju obeť vďaka scenáristovi naservírovanú bez väčších obtiaží, čím film veľmi rýchlo stratil napätie. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ťuk, Ťuk, kdo tam? Nadržený John Wick. Eli Roth tentokráte zmírnil na sýrovosti a brutálnosti a tak nám servíruje odlehčenou, psychologickou mučírnu. Když neudržíte ptáčka za branami poklopce(Ono, v tomhle případě, když na Vás vlítnou takové Nasty Bitches to asi není nejlehčí), může to pro Vás dopadnou celkem nehezkým způsobem. Své o tom ví i náš hodný manžel a otec Keanu. Pustil dvě pipinky do bytu a rázem z toho byla trojka jak vyšitá. Kdyby tak věděl, že za cenu pěkné ejakulace si zažije takové to Inferno. Roth nám servíruje před velkým masakrem menší hru na utrpení, kde vládnou dvě fuckable krasavice(za mě vede blondýna s velkýma... ehm.. nohama) a náš Keanu, který bude litovat, že těmto děvám otevřel. Tohle mi neskutečně sedlo. Svým způsobem zábavný, nenudící menší a mírně erotický home invasion flick, který nemá sice jak překvapit, ale je tak blbej, až je vlastně dobrej.(Hoši, ty baby jsou fakt kus!!) Takže pokud čekáte na kanibalský gore fest od Rotha, tímhle si můžete zkrátit své čekání(Tedy pokud to někdy vůbec vyjde). Za mě spokojenost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rothova sexuálně vzrušující ochutnávka před drsným Green Infernem se celkem povedla .O horor se Knock Knock příliš neopírá, spíše atakuje psychologické složky, které dle mého mohly být vyhroceny mnohem agresivněji, ale slušná zábava s erotickým nádechem Knock Knock nepochybně je. Kráska Ana Armas vyvolává erekci pokaždé, co je v záběru a víc vzrušující threesome jsem v hororu tuším ještě neviděl. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 1/10, Vizuál 8/10, Akce 5/10, Zábavnost 7/10.70% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama