Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

lamps 

všechny recenze uživatele

První třetina je svým způsobem zlato. Kdybych měl vybrat, jaký film podle mě točili na drogách, tenhle by byl mezi prvními – ten kýčovitý portrét dokonalé rodiny s teatrálním Reevesem, jenž jako kdyby vůbec netušil, v čem se to ocitl, je k nezaplacení. Pak se zjeví dvě promočené šťabajzny, které příkladného a dočasně opuštěného otce od rodiny něžně umordují rozvibrovaným klitorisem, a je zle. Papánek se nechal ošmajchlovat a dvě sexy buchty se mění v emancipované fúrie, které udělají v dosud perfektně srovnaném životě své oběti značný bordel. Sice je to stále skvělá parodie, ale tak nějak mi docházelo, že Eli Roth to myslí vážně, a postupně už jsem se jen vnitřně dohadoval, od jaké z těch dvou invazivních potvor bych se nechal zlákat radši. Vyhrály nakonec obě, na rozdíl od Reevese, jenž si tohle fakt za rámeček nedá – ale aspoň je to jeho nucené naříkání tak nějak kultovní, Nicolas Cage v Rituálu není od téhle show až tak na hony vzdálený. Podvratný konec byl nevyhnutelný vzhledem k tomu, jak Roth nezvládá žádnou psychologii a chce si jen po vzoru Tarantina zapózovat. Nakonec to ale v tomhle směru udrží v rukou a Nebezpečné pokušení je krásně zhuleně pitomé, nikoli debilní a nekoukatelné. 55 % ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Manželka s děckama mimo město a Thomas Anderson si hned první večer pozve k sobě domu dvě vyzývavý čubky. Ty nejdřív pořádně ošuká (no ještě aby ne, když blonďatá půlka estrogenové návštěvy neni pouze k nakousnutí), ale jako spořádaný manžel a otec se bude snažit svou noční grupen sex párty jaksi ututlat. A jelikož se pohybujeme ve vodách psycho-thrilleru, bude jasné, že z původně sympatických kočiček se vyklube duo šílených hráček podivných her... Eli Roth stále dokola odkládá svůj kanibalský opus, tak si nás zkouší udobřit čerstvější novinkou. Ta je sice hloupá až na půdu, ale není rozhodně nezajímavá a její závěr je slušně vyhrocen. Jinak trocha mučení, (ne)nuceného sexu a černého humoru ("Daddy has a party"), bohužel všechno v naprosto zaměnitelné light omáčce. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

No začátek fajn. Přijdou dvě buchty a on je pozve dovnitř. Dobrá, proč ne. To, že ho ošmatlali a přeblafli, no málokterý chlap by odolal. Taková už je příroda. Ale pokud aspoň trochu člověk myslí mozkem, kopne děvku do držky. Ale budiž. Nechme film dál pokračovat. Po velkém píchaní, kurvy odveze a oni se vrátí. Nastává peklo. Což pořád dobré a v celku pochopitelné. V pošahaném státě USA je takových vypatlaných debilů a kurev co kdo chce. Zajímavý zlom stojí ve chvíli, kdy se poprvé dostane ze zajetí. To už snad měli facky lítat ne? Čekal sem, že bude bojovat jako chlap a ne že se nechá terorizovat dvěma děvkama. Pro mě velké mínus. No a takhle to bylo až do konce filmu. A co se týče samotného konce...no... Táta měl asi párty... rozuzlení, žádné a pointa též ne. Ale v celku něco z toho vyplývá. Ženské se umí chovat jako děvky a jsou nevypočitatelné a pomstychtivé. To prostě je pravda. XXX chlapských životů o tom může vyprávět. No ale zase na druhou stranu. Važte si těch žen, co máte doma. Někdy se to může hezky vymstít. Vlastní zkušenost. A tento film, sice brutální, ale dobrý příklad, proč svojí ženu milovat mnohem více a o ty "děvky" se nestarat. Zlato, díky za film a ponaučení! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednodušší Funny Games s holkama. Dokud to děvčata nerozjedou, nemá film prakticky co nabídnout, pokud tedy nepočítám fakt, že Reevesovi role milujícího otce a manžela fakt nesedne. Když ale pak obě potvory začnou s terorizováním, jedná se o docela solidní zábavu se sexy kočkama, které dokážou lézt pekelně na nervy, myšleno v dobrém. Bohužel hlavní hrdina je takovej blbec, že si o to, co se mu děje, vyloženě říká a totéž se dá říct o jeho eventuálním zachránci. Chápu, že ve stresové situaci nemusí člověk jednat vždy racionálně, ale tohle bylo prostě moc. Celkově žádná hitparáda, ale ušlo to. 50% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet nebol zlý a Keanuho i Anu de Armas mám rád, ale napriek tomu som nedokázal prekúsnuť maximálne nemožné správanie hlavného hrdinu. Z problematickej situácie sa mohol neraz dostať, no buď na ženy útočil príliš jemne alebo náhodne zakopával o predmety na zemi. V konečnom dôsledku tak malo bláznivé duo dievčat svoju obeť vďaka scenáristovi naservírovanú bez väčších obtiaží, čím film veľmi rýchlo stratil napätie. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo v Čile. (m.a.t.o.)
  • V závěrečných titulcích, kde je i seznam použité hudby, je píseň od Kiss uvedena jako "Detroit City Rock". Ve skutečnosti se jmenuje "Detroit Rock City". (Davidamper)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama