Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou zmatenej maglajz. Kouknul jsem na to v podstatě jen proto, že vyšel nový a docela slušně hodnocený díl a asi aby mi něco neuniklo, protože jednu z povídek režírovala moje oblíbená dvojka Benson/Moorhead. Akorát jsem nepočítal, že zrovna právě jejich povídka bude takovej děsnej shit. On teda ani zbytek filmu za moc nestojí. Většina příběhů by byla vhodná vyvěsit leda tak někde na Youtube, kde by možná aj tvůrci získali i nějakou tu chválu za slušné filmařské cvičení pro amatéry. S jednou jedinou výjimkou: povídka z paralelního světa. To bylo tak úžasné wtf, až mě trochu zamrzelo, že se to uvedlo v takové shit kompilaci a ne třeba jako plnohodnotná epizoda v nějaké sci-fi antologické sérii. To ostatní ovšem nestojí vůbec za řeč. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejhorší díl V/H/S co jsem viděl. Hlavní příběh je sakra o čem? Co to mělo znamenat, proč tam zase neni , že někdo najde kazety nebo něco podobnýho? A ty 3 dilý samotný? No to byla hrůza ani jeden se mi nelíbil bylo to jen přehnaně debilní, nevtipný, nehororový prostě nic. Jak jsem se po traileru těšil tak jsme teď akorád zklamanej. Opravdu hrozný. Díl s kouzelníkem byl pěkný akorád, když tam vrthlo komando a on je rozmetal. Druhý díl byl naprosto mimo mísu, jako zmutovaný penisy a vagíny? A co se to tam vlastně vůbec dělo? Naprosto nevim nic a jsem asi i rád. A třetí o partě skejtáku co jsou tak hustý, že vystřílí X sektařů a umlátí pár kostlivců? A ten konec? Divný. No a celkový konec stál za pěkný hovno. Škoda, velká škoda. Odpad% ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

První dva díly VHSky se mi hodně líbily a pak, když jsem zjistil, že vzniknul třetí díl, tak jsem zajásal! Netrvalo to dlouho a dost jsem se zhrozil šedou barvou a tím mrzkým hodnocením obecně. Mávnul jsem nad tím rukou, přečetl si komentáře pozitivních hodnocení a namluvil si, že se možná fakt stádovitost čsfd projevila ve větší míře. Kór když tu dokonce padlo, že se jedná o nejlepší díl téhle found footage horor série. Zapnu, koukám a ač se tak často nestává, mám obrovskou chuť po 20-ti minutách projekci vypnout. Opravdu mi nejde na rozum, jak takováhle mizérie po velmi slušných předchozích počinech mohla projít dál. Děláte si fakt ze mě p*del?!? Takováhle směsice přitroublých a hodně nedotažených scén spolu s jalovitým scénářem musí snad zaujmout jen milovníka nevkusu. Nepůsobí to ani dojmem, že by se to nechtělo brát vážně. V/H/S: Vi(ču)ral je opravdu hodně velký přešlap vedle a myslím, že se tahle dobře nakročená série totálně zazdila, jak jen mohla. Co povídka, to přehlídka exkrementálních nápadů. A ne, ani příběh s názvem "Parallel Monsters" nebo ten o kouzelníkovi "Dante the Great", které tu lidi pro vytažení perly zmiňují, nestojí za to. Přitom jsem si říkal, že ty náměty zas tak úplně špatné nebyly. Špatné je vážně všechno ostatní, tím jsem si naprosto jistý. Jestli patříte mezi fandy prvních dvou dílů, ušetřete si tu ztrátu času a V/H/S: Vi(s)ral se vyhněte óóóóóóóóóóbrovským obloukem!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší VHS z celé trilogie. A upřímě jsem o něm do nedávna neslyšel. Tohle je levné videopokračování před pár lety dobře rozjeté série. Všechny povídky jsou podprůměrné kromě výborné Parallel Monsters. Dveře do pararelního světa bylo více než zajímavé a natočené to bylo hodně slušně. Navíc to bylo poměrně disturbing. A konec byl kulervoucí, jako kdyby film nebyl vůbec z téhle série. Zbytek povídek si ani moc nepamatuju, byly buďto nudné nebo nezajímavé. Jestli bude další díl tak jen doufám že nedopadne takhle špatně. Nebýt jedné výborné povídky dávám daleko menší hodnocení. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nekontrolovatelný bordel bez řádu a nápadu, za to s nevídanou odvahou vypustit něco takového do distribuce. Nejde si vysvětlit jinak, než že tvůrci si z nás udělali nehoráznou prdel. Tahle V Hajzlu Sračka nemá pro fandy prvních dílů vůbec co nabídnout, maximálně leda tak nějaký to zrnění, šumění, rychlý prostřihy a výpadky obrazu. V tomhle si Viral docela libuje, to zase jó. Jinak jediná povídka, která by stála alespoň za zmínku, je "Parallel Monsters", jenže co je to platný, když vám celou antologickou sbírku rámuje nehorázná chujovina o zmrzlinářském autu! Kašlu na to, nebudu se rozčilovat. Škoda slov a energie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)
  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama