Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

O trošku lepšie ako 2. diel, trošku viac aj autori pri natáčaní rozmýšľali, ale paradoxom sú horšie bojové scény. Pôsobia príliš hongkonsky, čo je podla mna mínus...chlápek dostane 100 kopov a úderov , zrania ho a on dalej žije a funguje takmer na 100%. Naopak ocenujem menej humoru ako v prvom dieli. Hodnotenie: 55%

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak tento diel sa uzasne vydaril. Pre mna najlepsi diel Karate Tiger! Loren Avedon a Keith Vitali su uzasnou dvojkou a Franco so svojou pravou rukou su skvely zaporaci! Skvela choreografia akcnych scen a opat naivne ale inspirativne a pozitivne! Vynikajuce akcne karate becko. Ja davam za 5!

Tiger5

Tiger5 (hodnocení, recenze)

Davam 2,nakolko som nadsenec a cvicenec bojovych sportov,keby som o nejakych 15rokov mladsi,dal by som este viac.Pribeh proste zla strana bojuje proti dobrej a dobra zvitazi napriek stratam,klasika rozpravky,teda vlastne aj tohto filmu,ale cele je to take nejake nezazivne na 90te roky

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

klasicky teenagersky film pre NENAROCNEHO divaka ktory potrebuje vidiet bitku s doprovodom hudby - a ine ho nezaujima - napr. ze preco sa velki mafiani stale biju rukami a nohami ;) ved sakra ak som mafian mam Gun, ci nie ? heh..proste ani neviem preco tento film riesim.

 (hodnocení, recenze)

Pro mě nejlepší ze série karate tiger.Bitka v hangáru nemá prostě obdoby.

Reklama

Reklama