Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

wosho 

všechny recenze uživatele

Film vykrádá Ramba2 tak neumětelsky, až to člověk musí autorům odpustit. Celkově se jedná o mizerný akční film s malým rozpočtem a docela i s převládající nudou. Ale závěrečná záchraná akce je podařená-hlavně bitka mezi amíkem a sovětským důstojníkem (u scény kdy se do bitky použije i obraz Lenina se moje pravověrná komunistická babička orosila vztekem). ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Vietnamský veterán a cucák co právě vylezl ze školy odjíždí do Kambodže, aby se odtud vrátili bez jediného škrábnutí a s bodycountem větším než samotný Rambo. Totální kravina? To by to nesměl režírovat Corey Yuen a hlavní roli by nesměl hrát Loren Avedom! U Avedoma si totiž můžete být jistí, že ať už je příběh sebestupidnější, pokaždé se bude na co koukat. Karate v jeho podání působí neskutečně rychlým a dynamickým dojmem (kam se hrabe Van Damme a jemu podobní) a charismatický projev by mu mohl závidět i Indiana Jones. Navíc Corey Yuen je prostě akční klasik, bojové scény umí natočit na jedničku a k tomu tam hrajou obarvený Hues, mladičká Cynthia a taky ten vietnamský veterán s tím nedokouřitelným žvárem, který prostě vypadá megacool a posunuje zábavnost zas o nějaký ten stupeň výš. A ten panák z hadí krve je teda taky záhul. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem miloval tento instruktážní návod na to, kterak ve dvou lidech zlikvidovat sovětskou základnu. Je to sice béčko nejbéčkovatější, ale na druhou stranu mne dodnes baví bitka s dalajlámy, kopací schopnosti svázané Terry a samozřejmě zneškodnění steroidového padoucha obrazem Lenina. Tohle je prostě véháesková klasika a já si nedovolím jít pod tři hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Američan Scott Wylde priletel za svojou thaiskou priateľkou Sulin do jej vlasti. Zoznámili sa na štúdiach v USA a plánujú spoločný život. Sulin je dcéra bohatého a vplyvného obchodníka. Kvôli tomu ju unesie zločinecký gang. Scott vyhľadá svojho starého kamaráta Mac Jarvisa, ktorý žije v Bangkoku. Spolu sa vydajú na záchrannú misiu. Zistia, že Sulin uniesli do Kambodže. Je v zajatí červených kmérov. Väznia ju vo vojenskom tábore, ktorý riadi ruská tajná služba. Sú si vedomí, že vyslobodiť Sulin bude veľmi ťažké. Nemienia však ustúpiť, ani sa vzdať. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoblíbenější Karate tiger. Jedna z klasik mýho dětství a kritizujte si to tu jak chcete, ale kdo na podobných videobéčkách nevyrostl, ten nepochopí proč je to pro mě a mojí generaci takový kult. Mladej Avedon tu ukázal velkej bojovej potenciál jakož to příští martial arts hvězda. Rothrocková je taky v pohodě sice po stránce soubojů trochu nevyužitá, ale zase hláškuje jak o život. Ovšem největší bomba je debut Mathiase Huese, který tu dle mého názoru ztvárnil nejdrsnějšího a nejsadističtějšího záporáka celé své kariéry. Rusák Juri co rád háže lidi krokodýlům a směje se při tom na celý kolo prostě nemá chybu. Samozřejmně, že ten závěrečný fight je klasika k tomu netřeba něco dodávat. Nicméně abych byl objektivní, tak musím uznat, že začátek filmu se trochu vleče a to finále bylo trochu odbytý a dalo se natočit líp. Zkrátka to hlavní hrdinové dostali skoro zadarmo, ale zase přehnaná kritika není na místě. Občas se nad něčím zamhouří oči a jede se dál. konec konců je to poctivá akční video klasika let osmdesátých. Podobný filmy už se dneska nedělají a když si člověk zkoukne tuhle nestárnoucí řežbu, tak se neubrání dojmu, že je to škoda. Takže jak jsem uvedl pro mě nejoblíbenější díl série a poctivých 85% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama