Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hezký a lidský film, který splňuje všechno, co si pod tím člověk dokáže představit a zároveň nejlepší film od Nancy Meyers. Zápletka s důchodcem na stáži, který přezaměstnané šéfové pomáhá nahodit život do správných kolejí je sice triviální, ale je zrežírovaná s lehkostí a nenuceným humorem, že nad tím člověk nijak zvlášť nepřemýšlí. Navíc když Anne Hathaway a Robert De Niro hrají tak, jak hrají. Snad jedinou výtku bych měl k prvoplánovému dojáku v závěru. ale ten mi celkový dojem nezkazil. 95% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

To opravdové jádro filmu a to nejlepší v něm uvidí jen člověk, který je/ byl v kůži postavy Anne Hathaway. Ten stres, tlak a věčné nestíhání je skoro hmatatelný přes televizní obrazovku. Trefa do černého a v rámci odlehčeného amerického filmového popíku zřejmě vrchol roku. Dechberoucí interakce mezi Hathaway a De Nirem. Škoda slabšího finále. Emoce se konají totiž uprostřed, když to není chtěné, ale bezprostřední. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už nějakou dobu jsem chtěl přestárlého Stážistu vidět, ale nějak jsem se k tomu pořád neměl. Robert De Niro je bezpochyby žijící herecká legenda, která zahraje jakoukoliv polohu a i na stará kolena, neskutečných 40 let od legendárního Taxikáře, zvládl ztvárnit sympatického a pracovitého vdovce, kterému člověk věří cokoliv. Naproti tomu je zde Anne Hathaway, které jsem ani za ty roky prověřeného a doceněného herectví nepřišel na chuť, ovšem zjevně se tam pomalu dostávám. Vlastně jsem se celé dvě hodiny dobře bavil, užíval si a smál se některým vtipným situacím. A býval bych této skvělé feel-good jednohubce napálil i pět, kdyby...kdyby ten film neudělala žena. Tedy hlavně, kdyby jej, pro mě neznámá, Nancy Meyers nenapsala. Rozhodně nemám nic proti emancipaci a asi bych se filmem dále nezabýval, jenže to by z výsledného kousku nesměl být cítit jistý pach teatrálnosti a naivity. Během první poloviny to plyne tak nějak bez povšimnutí, jenže v té druhé se stalo tolik naivních, a v jednom případě až křečovitě naroubovaných, zvratů jako vytržených z červené knihovny. (Spoiler : konkrétně jde o to rádobydojemnou omluvu v kanceláři, tomu jsem vážně nevěřil.) Zřídkakdy v komentáři rozebírám jednotlivé pasáže, ale zde jsem si nemohl pomoct..ovšem toto je jen drobnost a i tak jsem se dobře bavil a snímek si za pár let rád zopakuji. PS : Více minut pro Rene Russo pro příště prosím! ... 8/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasický film od Myersovej. Prvú hodinu vynikajúco funkčná feel good oddychovka s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami a v druhej polovici, vďaka prepálenej dĺžke nezaujímavá skoro nuda s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami. Hlavnú radosť mám z toho, že DeNiro po rade nedôstojných úloh a výkonov ukazuje, že na to stále má. A z Anne Hathaway raz vyrastie veľká herečka. Slabších 7/10 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama