Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Slaďounký romantický televizní snímek s rozkošnou Hilary Duff táhnoucí celý příběh. A taky to je jedna ohromná reklama na luxusní časopis 'Cosmopolitan' v celovečerní stopáži. Hilary v roli spisovatelky zaúkolované k napsání článku o hledání lásky na pracovišti ve společnosti Finance Company stále rozdává úsměvy a dobrou náladu na všechny strany. Je to tak trochu pohádka, ale i to se dá snést. Přelstít zkoušky z dovedností a nic neznající v oboru se nechat lehce zaměstnat, je v reálném životě velmi na pováženou. Oblbnout a svést kde koho, včetně svého šéfa jenom proto, aby měla reálnou představu o možností takového skutku, už zavání s fantas magorií. Ale nakonec proč ne. Ano, je to pohádka možná splňující sen kdejaké slečny. Na televizi je film natočen velice dobře. Drží si tempo a veselou náladu, takže během sledování si divák odpočine a snad i přijde na jiné myšlenky. ()

Maica 

všechny recenze uživatele

Byla to blbost. Nechápu, co všichni ti muži viděli na Hilary Duff a co její "hrdinka" viděla na číšníkovi. A taky by mě zajímalo, co věčně dělala v práci tak dlouho do noci, chudinka, nikdy jsem neviděla, že by pracovala. Mělo to pár světlých chvil, škoda, že tak málo. Škoda, že nejde hodnotit 1,5*. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut zábavných, posledních patnáct příjemně romantických. Mezi tím žánrový průměr, bohatě nadívaný obvyklými klišé a chuťově kolísající mezi tuctovým a nudným, které se naštěstí nesnažilo nahnat body trapností. A všechno to stojí a padá s Hilary Duff, ze které vyrostla krásná žena a přitom si uchovala, alespoň prozatím, i to sympatické kouzlo rozpustilé holky. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by měli povinně pouštět manažerům v korporátních firmách, aby si uvědomili, že zaměstnance je třeba příliš nepřeplácet, když jejich práci klidně zastane kdejaká blbka za pomoci barevných grafíků stažených někde na obrázky google. Z tohohle úhlu pohledu je pak řemeslně dobře zvládnutá filmová stránka, lehkost a občasný vtip jen mrháním peněz, protože příběh sám je blbost na entou. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +pro Hilary Duff budu mít vždycky slabost, prostředí finanční společnosti a módy, pěkný příběh -jestli je některý film pro holky, jen pro holky, tak je to právě tento, taky mi nejde do hlavy jak mohla každý večer s někým z práce randit a přitom se o ní nezačalo šířit, že je.../// Musím se usmívat. Jinak to po dokoukání tohoto filmu ani nejde. Tak krásně romanticko naivní komedii jsem ještě neviděl. Ale je to kupodivu zábava a to velice nenáročná, ale o to příjemnější. Už se těším až Hilary dostane vyloženě dospělou roli, tady k tomu má už trošku nakročeno./// Celkem 66%/// ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)
  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a Louisiana. (maluti)
  • Komedie vznikla podle knihy "Diary of a Working Girl", kterou napsala Daniella Brodsky. (maluti)

Reklama

Reklama