Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Okay, jako jeden z mála mužů zde přiznávám, že nakupování nepovažuji za horší zlo než pobíhat ve snu Freddyho Kruegera kolem Crystal Lake, dokonce se někdy zvráceně vyžívám ve vybírání pěkných bot či triček. Ale na to, aby mě komedie z tohoto prostředí pobavila, nestačí roztomilý kukuč Isly Fisher a figuríny pokušitelky. Raději si vyrazím do skate shopu. Právě teď. Moment, že by ten film přece jen na mě nějak zapůsobil? 5/10. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Tak jsem navštívil ten báječný svět shopaholiků. Návštěva toho světa byla opravdu zvláštní, nabídla mi jednu šílenou ženskou, která by si se všemožnýma hadříkama, botama a já nevím čím ještě, otevřít krám. Snímek je potom typickou americkou záležitostí, která Vás možná lehce rozesměje, ale určitě nedojme. Romantika je opravdu až druhořadá, především má zaujmout publikum shopaholiků, což se možná podaří, i když by mě zajímalo, kolik jich na světe existuje :-) Zvláštní film o zvláštní zálibě. ()

Reklama

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabé, ale ne natolik, abych se u toho nebavila. Sama někdy tímhle shopaholictvím trpím a ani se nemusí jednat o oblečení. Kreditka je svině. Jen je škoda, že docela originální komedie, kterou tohle ze začátku bylo, po polovině sklouzla k nudnému klišé. Kratší stopáž by taky prospěla. Horší průměr 5/10. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Drž se Jerry svého kopyta! Akční filmy. Snad ještě rodinné dobrodružné jízdy typu Piráti z Karibiku, ale filmy o ženách a nedej bože pro ženy, to snad raděni ne. Fungovalo to snad ve Flashdanci, dost to drhlo v Divokých kočkách a tady.. Nebýt Johna Goodmana a několik "vtipných momentů" (tím myslím umístění reklam na CSI, G-Force a Prince z Persie), snad bych nedal ani 2. Inu Sophie Kinsella se bude muset spokojit asi jen s touto adaptací... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • Nutkavá potřeba nakupovat se vyskytuje cca u 6 % amerického obyvatelstva. 80 % z "postižených" jsou ženy. (Mertax)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama