Reklama

Reklama

Projekt Černá Voda

(studentský film)
  • Slovensko Projekt Čierna Voda
Trailer

Obsahy(1)

Dvojice mladých filmařek se vydává do Orlickozáhorského pohraničí s cílem natočit unikátní dokument z území Černé Vody, kde jak zjišťují - v minulosti došlo za velmi podivných okolností k několika vraždám. Jejich pátrání po místním přízraku se tím rázem začne propojovat se zneklidňujícími skutečnostmi. (jiri.cesak)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Šílená půl hodinová nuda s příšerným zvukem a to jsem opravdu nečekal když to mělo 70%. ----- zajímavost, Na film se podíval i kamarád no nelíbil se mu a spadl do modré barvy během pár dní byl zpět na červené. Poté zase spadl do modré a ejhle už je zase v červené takže nakonec měním hodnocení a to z 1* na odpad!. Jsem zvědavý jestli film zase během týdne skočí do červené. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle českej studenskej film čerpá příběh z orlickozáhorských pověstí. Hned v úvodu nám krátkou story představí vo co půjde a jde se na věc. Není to sice nic novýho pod sluncem, ale koukat se na to dá. Atmosféra je hutná a pár lekaček by se taky našlo ( jestli funkční to už musí každej posoudit sám ). Samotnej výběr " hereček " mě ze začátku sral, ale rychle jsem si zvykl. Velkým mínusem je závěr. Když už točím něco 1000x viděnýho tak by to měl osvěžit alespoň originální a překvapující konec. Ale to bych asi chtěl moc. Na český poměry solidní průměr. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Študentský projekt ,ktorý presne poukazuje na fakt ,že od doby ,čo Blair Witch zažil svoju premiéru uplynuli už dve dlhé desaťročia ,doba sa zmenila a dnes si takúto urban legendu dokáže lacno spraviť kdejaký magor...tu to ale moc neplatí. Je to tým inšpirované ,ale zároveň je to veľmi originálne ,dobre spracované a hlavne je to o kompletne niečom inom. Je iné niečo ukradnúť a je úplné iné sa niečim inspirovať a spraviť to lepšie. Tu platí druhá možnosť. Takýchto študentov filmových škôl tuzemská filmografia potrebuje... ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to atmosférický kraťas s místy super kamerou (záběry na les a začátek), hezkými zvuky (až na pár vyjímek) a s dobrou lokací. Na druhou stranu je to jen tuctové found footage žvanění, bloudění a zmatené mávání kamerou. Ale je to tuzemák a hodně dobrý tuzemák. Je tam sice pár slabých momentů a laciných lekaček, ale párkrát jsem měl dlaň před ksichtem. Konec byl hodně z ruky, odfláknutý a nechápu střihy na rozhovor s Lucií, naprosto zbytečné. Ve výsledku ale hodně dobrý počin. 4* a.k.a 70% ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

No takže asi tak, na studentský film, tudíž amatérský (autor promine) zdařilé dílo. Prvních 15 minut bylo uvěřitelných, přirozených, občas jsem se přistihl s dlaní před obličejem:) atmosféra temná, že by se dala krájet...no, ale ten konec odfláknutý a zvláštní. Nic originální v dnešní době, ale tak proč ne. Každopádně nic pro lidi, co se bojí v lese:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Při cestě lesem nedaleko hlavních představitelek schválně schovaní členové štábu strašili herečky praskáním větví a dupotem. Reakce a strach jsou tak v některých nočních scénách  autentické. (jiri.cesak)
  • Ve scéně, kdy postava Lucie dojde do opuštěného domu, vyjde až na půdu, kde se natáčel dřívější film Jiřího Česáka Čertův mlýn (2014). Z natáčení je tam vidět ještě nůše. (jiri.cesak)
  • Náklady filmu byly velmi malé, jak uvádí režisér filmu Jiří Česák, všehovšudy to byly asi 4 000 korun. (Allica)

Reklama

Reklama